اگر اين نخستين بازديد شماست شما بايد پيش از ارسال و يا مشاهده مطالب ثبت نام
كنيد.
|
|||||||
| ثبت نام | Top Posters | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع |
|
|
#1 |
|
مشترک قدیمی
من پیشنهاد می کنم درون برنامه کلیدی قرار گیرد که آنلاین لینک برنامه هی که قرار است تزمیم شود را پیدا کرده و استفاده کند
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to saeed987654 For This Useful Post: | .:!M!:. (March 21st, 2009), Admin (December 30th, 2008), imadguitar (April 7th, 2010), mojam2005 (December 30th, 2008) |
|
|
#2 |
|
مشترک قدیمی
با سلام
بنده حقیر نیز یک پیشنهاد کوچک دارم اگر دوستان برنامه ریز سایت صلاح بدانند وبتوانند فابلیتی به سیستم برنامه اضافه کنند تا از طریق اکانت راپید شر احجام بالای خود را ترمیم نمایند به نظرم بهترین برنامه در تاریخ دوران آفلاین خواهد بود. با تشکر mojam2005 ویرایش توسط mojam2005 : December 30th, 2008 در ساعت 03:27 PM. دلیل: تصحیح متن |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to mojam2005 For This Useful Post: | .:!M!:. (March 21st, 2009), imadguitar (April 7th, 2010) |
|
|
#3 |
|
Junior Member
منم یک پیشنهاد در مورد فعال سازی دارم... با توجه به مشکلی که در فعالیت Trial برنامه داره (میشه اون رو ریست کرد) به نظر من این فعالیت رو حذف و یا بجاش از قفل آنلاین استفاده کنید...
با این روش شخص غیرمجازی نمی تونه به برنامه دسترسی داشته باشه. به نظر من هر برنامه یک کد نرم افزاری یکتا باید داشته باشه... این برنامه اگه قابلیت تولید کد سخت افزاری هم باشه بهتره... این دو کد به سرور ارسال میشن و در صورت شرایط زیر برنامه، کد Activation به کاربر داده میشه: 1- اگر کد نرم افزاری در لیست وجود داشته باشه و کد سخت افزاری هنوز ثبت نشده باشه، Activation Code به کاربر ارسال مشه... 2- اگر کد سخت افزارییی فردی (فرد اول) در لیست با همان کد نرم افزاری ثبت شده باشه و فرد دومی قصد دریافت Activation Code با همون کد نرم افزاری رو داشته باشه، کد Activation فرد اول براش ارسال میشه... 3- در سیستم فرد باید همین Activation code تولید و با کد دریافتی مقایسه شود... در صورت یکی بودن کدها، برنامه بالا بیاد... (البته بستگی داره که کد نویس تا چه اندازه روی مدیریت کد نویسی، امنیت و کد کردن اطلاعات رو رعایت کنه) در آخر هم به Sigma باید خسته نباشیدی گفت که تا اینجای برنامه رو خیلی خیلی عالی از پروتوکل ها استفاده کرده... مرسی از همه ی دوستان |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to .:!M!:. For This Useful Post: | imadguitar (April 7th, 2010) |
|
|
#4 |
|
Junior Member
پیشناد میکنم شما که سایت به این خوبی دارید تو کار دانلود آفلاین مدیریت شده هم برید
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to BOSS For This Useful Post: | hamidreza11 (July 17th, 2009), imadguitar (April 7th, 2010) |
|
|
#5 |
|
مشترک قدیمی
پیشنهاد میکنم به شرایط عضویت پلان های جدید اضافه کنید مثلا پلان های حجمی که محدودیت زمانی نداشته باشن و محدودیت روی حجم ریپیر باشه .
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to mortie For This Useful Post: |
|
|
#6 |
|
Junior Member
با سلام
من یک پیشنهاد برایتان دارم امیدوارم مورد توجه قرار گیرد اگر شما علاوه بر اشتراک ماهانه یک اشتراک حجمی نامحدود به زمان برای خرید قرار میدادید مطمئنا افراد زیادی به خریداران اشتراک خواهند پیوست مثلا میتواید حجم 10 مگابایت یا 20 مگابایت به صورت نامحدود زمانی برای فروش قرار دهید چون بعض افراد هستند که در ماه شاید چند فایل برای ترمیم داشته باشند و لذا صرفشان نمیکند اشتراک ماهانه بخرند مثلا خود من مجبور شدم اشتراک حجمی ریپید باز را بخرم درحالیکه اگر شما اشتراک حمجی داشتید حتما از شما (به خاطر راحت بودن ترمیم فایلها) خریداری میکردم موفق باشید |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to zare1 For This Useful Post: |
|
|
#7 |
|
VIP
![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
سلام خسته نباشید به نظر من با توجه به این گروها روی ماهواره nss امدند اگر میشه حجم را یکم زیاد کنید چون واقعا دیسی روی این ماهواره زیاد است
ویرایش توسط MULTI : January 25th, 2010 در ساعت 06:39 AM. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to MULTI For This Useful Post: | imadguitar (April 7th, 2010) |
|
|
#8 |
|
VIP
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
سلام..منم یه پیشنهاد دارم ...البته به ترمیم ربطی نداره...
نمی دونم تو فکرش هستید یا نه...یه برنامه مثل FDN با قابلیت دانلود از رپید با پشتیبانی از قابلیت Resume... خسته شدیم از بس دنبال این سایت و اون سایت برای مستقیم کردن لینک رفتیم.. اگه یه برنامه وطنی باشه که هم دانلود منیجر باشه و برای دانلود از رپید قابلیت Resume و دانلود همزمان رو ساپورت کنه عالی می شه... چی میگید...؟ |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to jabi_james For This Useful Post: | Admin (February 2nd, 2010) |
|
|
#9 |
|
مـدیــریـت کـــل سایـــت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
به فکرش هستیم
اما مساله ای که هست این جور سایت ها نیاز به سرورهای بسیار پر قدرت و نظارت شبانه روزی و کلا برای اینکه کیفیت سرویس دهی بالایی رو داشته باشه نیاز به یک تیم قوی داره و نه فقط یک برنامه خوب. اگر شرایطش محیا بشه این سیستم رو هم راه اندازی خواهیم کرد. |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Admin For This Useful Post: | imadguitar (April 7th, 2010), jabi_james (February 2nd, 2010) |
|
|
#10 |
|
VIP
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
پس فعلا باید به همون تهیه اکانت دل خوش کنیم..ممنون بابت جواب
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to jabi_james For This Useful Post: | imadguitar (April 7th, 2010) |
|
|
#11 |
|
VIP
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
با عرض سلام و خسته نباشید به ادمین سایت و تشکر و قدردانی جهت کار بسیار بسیار پسندیده ایشان
من هم یه پیشهاد تکراری دارم که دو قابلیت دیگه هم به نرم افزار داده بشه اول اینکه نرم افزار رو ادمین عزیز به بعضی از یوزرهایی که اکانت راپید دارند بفروشند و طرفی که میخره فقط میتونه با راپید یا لینک مستقیم حالش رو ببره دوم هم پیشتر جای دیگه این کار شده بود ولی .... اون هم اینکه نرم افزار بتونه به صورت پوشه به پوشه تک تک فایلها رو اسکن کنه و یا اگه سگمنت موجود هست که هیچی ولی قسمت مهم این که فایلهای سوخته رو تشخیص بده داخل خودش نگه داره بعد با فرمان یوزر برای تک تک فایلها شروع به جستجو لینک کنه و به صورت انتخابی لینکهای سبز رنگ رو برای ترمیم هر فایل قرار بده و باز به فرمان یوزر شروع به ترمیم کنه میدونم کار واقعن وقت گیری میشه ولی خواستن توانستنه مخصوصن شما که دستتون تو کار هست و .... با آرزوی بهترینها برای همه عزیزان مخصوصن علی آقای گل گلاب ![]() |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to kata_mata For This Useful Post: | Admin (February 17th, 2010), imadguitar (April 7th, 2010) |
|
|
#12 | |
|
مـدیــریـت کـــل سایـــت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
نقل قول:
در مورد اول باید بگم که 60 درصد قدرت برنامه به سرور بیس بودنش هست و کلا اگر این کار هم انجام بشه برنامه قدرت قبلش رو نخواهد داشت. دوما اساس برنامه طوری طراحی شده که با سرور خودش در ارتباط باشه و برای اینکاری که شما میگید کل برنامه باید زیر و رو بشه که امکانش نیست و به نظر من سود زیادی هم این کار نداره. برنامه سگمنت دانلودر برای اینکار موجود هست و همین کار رو میکنه. در مورد دوم باید بگم این طرح رو مد نظر دارم که بتوان تعداد زیادی فایل رو به برنامه درگ کرد و همه این کارهایی که گفتید رو اتوماتیک انجام بده. اما دو نکته هست. یک اینکه من منتظر بودم نسخه دو به یک ثباتی برسه تا تمام ایراداتش رفع بشه چون هر امکان جدیدی که اضافه میشه به طور بالقوه میتونه شامل باگ های زیادی بشه به خاطر همین هم کمی در اضافه کردن امکانات جدید محتاط هستم (آهسته و پیوسته...) اما نکته دوم همونطور که شما هم اشاره کردید این حالت اتوماتیک کار زیادی رو میبره و شامل حالت های خاص زیادی هست که باید همش مد نظر قرار بگیره تا این عملیات در هر حالت به مشکل نخوره... به خاطر همین هم منتظر این هستم یک مقدار وقت آزاد پیدا بشه تا بتونم روش کار کنم. ممنون |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Admin For This Useful Post: | imadguitar (April 7th, 2010), kata_mata (February 21st, 2010) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
|
|