توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع اشکال و سوالات عمومی
Admin
December 9th, 2008, 10:52 PM
سوالات و مشکلات خود در مورد برنامه UltraRepair را در این تاپیک مطرح کنید
از زدن تاپیک های موازی خودداری کنید
Biniyaz
December 15th, 2008, 02:16 PM
من برنامه را براي تست گرفتم نصب كردم و يوز و پاسورد ثبت نامي در سايت را ميزنم ( يوزم را از طريق ايميل فعال كردم) ولي وقتي لينك را ادد كردم برنامه هيچ واكنشي نداشت براي همين از قسمت سرور وضعيت اكانت خودم را چك كردم ديدم پيام ميده يوزه شما ثبت نشده يا يوزر و پاسورد اشتباه چند بار يوزر و پاسورد را با دقت زدم ولي فايده اي نداشت .:( ممنون ميشم بگيد مشكل كجاست
Admin
December 15th, 2008, 02:33 PM
من برنامه را براي تست گرفتم نصب كردم و يوز و پاسورد ثبت نامي در سايت را ميزنم ( يوزم را از طريق ايميل فعال كردم) ولي وقتي لينك را ادد كردم برنامه هيچ واكنشي نداشت براي همين از قسمت سرور وضعيت اكانت خودم را چك كردم ديدم پيام ميده يوزه شما ثبت نشده يا يوزر و پاسورد اشتباه چند بار يوزر و پاسورد را با دقت زدم ولي فايده اي نداشت .:( ممنون ميشم بگيد مشكل كجاست
سلام
وقتی لینک رو ادد کردید بعدش اون فایل رو از لیست پایین انتخاب کنید بعد دکمه استارت رو بزنید
اگر خطایی داد ببنید چی میگه.
تا قبل از ریپیر اکانتتون فعال نمیشه. باید یک فایل ترمیم کنید حتما تا در قسمت Info اطلاعاتتون رو نشون بده
Biniyaz
December 15th, 2008, 05:42 PM
ممنون برنامه كار كرد سرعت خوبي هم داره:)
فقط ميخواستم ببينم منظور از پهناي باند چيه آيا فعلا با توجه به رايگان بودن برنامه محدوديت داره و نسخه فول آن محدوديت حجمي روزانه به چه صورت خواهد بود ؟
مرسي
Admin
December 15th, 2008, 06:04 PM
ممنون برنامه كار كرد سرعت خوبي هم داره:)
فقط ميخواستم ببينم منظور از پهناي باند چيه آيا فعلا با توجه به رايگان بودن برنامه محدوديت داره و نسخه فول آن محدوديت حجمي روزانه به چه صورت خواهد بود ؟
مرسي
فعلا برنامه در حال تست و رایگان هست و این محدودیت ها هم باتوجه به نتایج تست های ما احتمالا تغییر خواهند کرد اما در کل به نوعی خواهند بود که کسی به مشکل بر نخوره.
hamed6366
December 16th, 2008, 10:41 AM
ایا در حال حاضر برنامه کار میکنه من همه کارهایی که گفتید انجام دادم ولی بارها این پیغام میده برنامهOperation timed out. Retrying و ترمیم نمیکنه مشکل از کجاست.
Admin
December 16th, 2008, 12:20 PM
ایا در حال حاضر برنامه کار میکنه من همه کارهایی که گفتید انجام دادم ولی بارها این پیغام میده برنامهoperation timed out. Retrying و ترمیم نمیکنه مشکل از کجاست.
بله برنامه کار میکنه ولی به علت مشکلات این چند روزه ی اینترنت کشور، بعضی اوقات تایم اوت میده
mayham
December 16th, 2008, 08:34 PM
با سلام
برنامه در قسمت ترمیم هیچ عکس العملی از خود نشان نمی دهد همانجا که کیلوبایت ترمیم را حک می کند
با تشکر
hamidreza11
December 17th, 2008, 02:45 PM
با سلام
برنامه در قسمت ترمیم هیچ عکس العملی از خود نشان نمی دهد همانجا که کیلوبایت ترمیم را حک می کند
با تشکر
ابتدا انجمن راهنمای نرم افزار را مطالعه نمایید : آموزش های برنامه UltraRepair (http://forum.ultrarepair.com/forumdisplay.php?f=17)
سپس جهت ترمیم سگمنتهای زیر 100 کیلوبایت (segmentSize) را روی 50kb قرار دهید چنانچه اتصال برقرار نشد از نرم افزار خارج شوید مجدد اجرا نمایید مشکل بر طرف میشود.
mayham
December 19th, 2008, 10:23 AM
با سلام
باز هم همان مشکل همچنان باقی است لطفا راهنمایی بفرمائید
با تشکر
Admin
December 19th, 2008, 07:39 PM
با سلام
باز هم همان مشکل همچنان باقی است لطفا راهنمایی بفرمائید
با تشکر
دوست عزیز مشکلتون دقیقا چی هست
چون برنامه فعال هست و همه دارن استفاده میکنن.
طبق راهنما ها عمل کنید
بعد از اضافه کردن لینک دکمه Start رو حتما بزنید و اگر خطایی داد اینجا اعلام کنید تا بررسی بشه
jaberzd
December 20th, 2008, 01:15 PM
سلام برای من خطای یوزر نیم و پسورد میده هنوز نتونستم فایلی را با اون ترمیم کنم با اینکه از ورژن جدید برنامه استفاده کردم مشکل از چیه؟
Admin
December 20th, 2008, 01:24 PM
سلام برای من خطای یوزر نیم و پسورد میده هنوز نتونستم فایلی را با اون ترمیم کنم با اینکه از ورژن جدید برنامه استفاده کردم مشکل از چیه؟
سلام
من چک کردم نباید مشکلی باشه ولی برید از این قسمت پسورد فرومتون رو تغییر بدید و دوباره تست کنید
http://forum.ultrarepair.com/profile.php?do=editpassword
از حروف استفاده کنید
tack_setare
December 20th, 2008, 10:05 PM
سلام آقاي ادمين
من فكر ميكنم رپيد شير هر چند وقت يبار الگوريتم دانلودش رو عوض ميكنه
حالا ميخوام بدونم اين برنامه در ماههاي آينده هم جواب ميده يا اينكه با اين وضعيت فعلي رپيد مچ هستش؟
Admin
December 20th, 2008, 11:03 PM
سلام آقاي ادمين
من فكر ميكنم رپيد شير هر چند وقت يبار الگوريتم دانلودش رو عوض ميكنه
حالا ميخوام بدونم اين برنامه در ماههاي آينده هم جواب ميده يا اينكه با اين وضعيت فعلي رپيد مچ هستش؟
این برنامه در حال حاظر 10 ماه هست که داره به طور مستمر کار میکنه و رپید هم فقط بعضا مسائل جانبیش رو تغییر میده که اونها رو مرتب آپدیت میکنیم اما روش دانلود به هیچ وجه تغییر نمیکنه چون یک استاندارد هست.
tack_setare
December 20th, 2008, 11:40 PM
ادمين
نرم افزارامشب خيلي time out ميده
بازم شباي قبل چند تا فايل باهاش ترميم كردم ولي الان هيچ 1 ساعته كه فقط time out ميده
در ضمن همه كارهايي كه تو سايت نوشته بود رو انجان دادم از قبيل كم كردن مقدار سگمنت و ريستارت برنامه و .... ولي جواب نميده
Admin
December 21st, 2008, 12:00 AM
الان سرعت سرور خیلی خوبه و برنامه هم داره به خوبی کار میکنه
حتما اینترنت خودتون رو هم چک کنید چون تا همین چند ساعت پیش اینترنت باز مشکل داشت ظاهرا.
adownload
December 29th, 2008, 04:02 PM
Incorrect Username or Password
نسخه جدید هم همین ارور رو میده.
Admin
December 29th, 2008, 10:25 PM
incorrect Username Or Password
نسخه جدید هم همین ارور رو میده.
من فکر میکنم شما پسورد رو با کاراکتر اضافی میزنید. پسورد فرومتون رو عوض کنید و پسورد جدید رو به دقت برنامه بدید. از عدد هم کمتر در پسورد استفاده بشه بهتره.
پست های مشکلات رو هم در تاپیک های مربوطه بزنید لطفا
mohsenp910
January 7th, 2009, 12:11 AM
با سلام
جا داره اول از برنامه خوبتون تشکر کنم
خسته نباشید
من یه سوال داشتم.میخواستم ببینم راهی نداره که این برنامه مثل segment downloader فایل رو یکدفعه دانلود کنه؟آخه اینجوری خیلی اذیت میکنه که تکه تکه میگیره و زمان کشته میشه این وسط
Admin
January 7th, 2009, 07:59 AM
با سلام
جا داره اول از برنامه خوبتون تشکر کنم
خسته نباشید
من یه سوال داشتم.میخواستم ببینم راهی نداره که این برنامه مثل Segment Downloader فایل رو یکدفعه دانلود کنه؟آخه اینجوری خیلی اذیت میکنه که تکه تکه میگیره و زمان کشته میشه این وسط
اتفاقا سگمنت دانلودر که خیلی تکه تکه تر فایل رو میگیره
ما توی این برنامه سگمنت های ریز رو با هم ترکیب میکنیم و یکدفعه دانلودش میکنیم که اتفاقا سریعتر ترمیم میشه
شما دقیقا برعکس گفتید
jimi_xxl
January 8th, 2009, 05:58 PM
با سلام و خسته نباشید واقعا برنامه خیلی عالی کار میکنه
من با برنامه کار میکنم البته تریال فایل رو ترمیم میکنه ولی نمیدونم فایل رو کجا ذخیره میکنی لطفا راهنمایی کنید .
Admin
January 8th, 2009, 06:04 PM
با سلام و خسته نباشید واقعا برنامه خیلی عالی کار میکنه
من با برنامه کار میکنم البته تریال فایل رو ترمیم میکنه ولی نمیدونم فایل رو کجا ذخیره میکنی لطفا راهنمایی کنید .
شما وقتی یک فایل رو برای ترمیم به برنامه میدید روی همون ترمیم رو انجام میده دیگه
هر فایلی رو که برای ترمیم به برنامه بدید ترمیم روی همون فایل صورت میگیره
jimi_xxl
January 8th, 2009, 06:10 PM
واقعا ممنونم من هیچ فرومی رو ندیدم که مثل اینجا پشتیبانی داشته باشه و به سرعت حتی به کاربرای عادی هم پاسخ بده
با تشکر فراوان و آرزوی سربلندی
.:!M!:.
March 19th, 2009, 01:32 PM
سلام به همه... :confused:
یوزر من .:!M!:. هست و وقتی که داخل Enter Key می خوام نامم رو وارد کنم ایراد میگیره!
The name/key you entered does not appear to be valid. Please try again.
Admin
March 19th, 2009, 04:56 PM
سلام به همه... :confused:
یوزر من .:!m!:. هست و وقتی که داخل enter key می خوام نامم رو وارد کنم ایراد میگیره!
کجا این رو وارد میکنید؟
شما که هنوز کد فعالسازی نگرفتید
.:!M!:.
March 20th, 2009, 01:19 PM
کجا این رو وارد میکنید؟
شما که هنوز کد فعالسازی نگرفتید
شرمنده... تازه وارد بودم... هنوز قلقش دستم نیومده بود... حل شد... متشکر...
cameron
April 7th, 2009, 11:00 AM
من الان عضو شدم 10 روز اول رو واقعا میتونم مجانی ریپیر کنم؟
Admin
April 7th, 2009, 05:22 PM
من الان عضو شدم 10 روز اول رو واقعا میتونم مجانی ریپیر کنم؟
الان سه روز میتونید استفاده کنید
اون ده روز برای افتتاح سایت بود
mshnejad1
April 13th, 2009, 09:29 AM
با سلام وخسته نباشید.من از وایرلس و پروکسی استفاده می کنم.بگفته شما می شه 3 روز با این نرم افزار که trial هستش.ترمیم کرد.ولی من نمی تونم ترمیم کنم.آخه جایی نداره مثل sagment که پروکسی رو وارد کنم.خطای socket error رو می ده.می گه conect نمی شی.
اگر مشکلم حل شه حتما عضو می شم.
Admin
April 13th, 2009, 09:37 AM
با سلام وخسته نباشید.من از وایرلس و پروکسی استفاده می کنم.بگفته شما می شه 3 روز با این نرم افزار که trial هستش.ترمیم کرد.ولی من نمی تونم ترمیم کنم.آخه جایی نداره مثل sagment که پروکسی رو وارد کنم.خطای socket error رو می ده.می گه conect نمی شی.
اگر مشکلم حل شه حتما عضو می شم.
سلام
متاسفانه فعلا قابلیت ست کردن پروکسی در برنامه وجود نداره
max26381
May 7th, 2009, 10:14 AM
مشكل بنده اين ارور هستش كه عكسش رو ميزارم و ميخواستم بدونم كه الان از اكنت من 13 روز باقي مونده اگر الان اقدام به شارژ كنم اين 13 روز ميسوزه يا به اكنت جديدم اضافه ميشه قبلا اصلا اين مشكل رو نداشتم؟http://upload.iranblog.com/3/1241702156.gif
Admin
May 7th, 2009, 10:39 AM
این ارور ربطی به اکانتتون نداره
داره میگه که چک کرده که فایل روی هارد شما با لینک رپید شیر ی که وارد کردید مطابقت نداره
اگر از لینکتون مطمئن هستید گزینهIgnore روبزنید
iman1363
May 15th, 2009, 12:59 AM
سلام برا من این ارور رو میدهunknown error contact us
Admin
May 15th, 2009, 11:56 AM
سلام برا من این ارور رو میدهunknown error contact us
بعضی اوقات مشکلاتی از طرف رپید به وجود میاد که اگر مجددا تلاش کنید درست میشه
farshad
June 8th, 2009, 12:23 AM
باسلام.من قبلا این برنامه راتست کرده بودم ولی الان بااجرای آن پیام ارور میدهدبصورت زیر
system error &H80010106 (-2147417850) . cannot change thread mode after it is set.
لطفا راهنمایی بفرمایید
Admin
June 8th, 2009, 12:36 AM
سلام
ویندوزتون چی هست و سرویس پک چند
توی همین ویندوز مشکلی نداشته؟
لطفا برنامه های دیگه رو کاملا ببندید و بعد دوباره تست کنید
و برنامه هایی که حدس میزنید مشکل زا باشند آنیستال کنید
ویروس اسکن و فایروال رو غیر فعال کنید
farshad
June 8th, 2009, 03:41 PM
باسلام.ویندوزروی لپ تاپ دارم که ویندوزایکس پی سرویس پک سه پروفشنال ورژن 2002 است وویندوزروی پی سی که سرویس پک دوپروفشنال 2002 است وروی هیچکدام آنتی ویروسی نصب نمیباشد.درسری قبل برای تست مقداری ازفایلهایم راریپیر کرده بودم درضمن فایروالم نیزغیرفعال است. باتشکر
Admin
June 8th, 2009, 05:21 PM
باسلام.ویندوزروی لپ تاپ دارم که ویندوزایکس پی سرویس پک سه پروفشنال ورژن 2002 است وویندوزروی پی سی که سرویس پک دوپروفشنال 2002 است وروی هیچکدام آنتی ویروسی نصب نمیباشد.درسری قبل برای تست مقداری ازفایلهایم راریپیر کرده بودم درضمن فایروالم نیزغیرفعال است. باتشکر
نرم افزار های مشکوک رو پاک کردید؟
ویندوزتون 64 بیتی که نیست؟
والا من در مورد این ارور هرچی جستجو کردم به نتیجه ی مشخصی نرسیدم و فقط میتونم بگم مواردی مثل زیر رو میتونید امتحان کنید:
قطعات خاصی توی سیستمتون اگر هست میتونید از سیستم جدا کنید و بعد تست کنید
درایور های سخت افزاریتون رو چک کنید
وسیله ی usb اگر وصل هست جدا کنید
در نهایت در یک ویندوز دیگه تست کنید
چون قبلا در سیستموتون کار میکرده خودتون بهتر میتونید تشخیص بدید که اخیرا چه چیزی تغییر کرده
و ضمنا حتما برنامه رو آنیستال و مجددا نصب کنید
farshad
June 9th, 2009, 03:52 PM
باسلام.ویندوز64بیتی نیست.البته یادم رفت که بگویم برنامه اول اجرامیشودوقسمت انتخاب اوکی وواردکردن کلید وچندثانیه صبرکردن آن می آیدولی پس ازکلیک اوکی بعدازمدتی آن پیام ارورمی آید
farshad
June 23rd, 2009, 02:22 AM
باسلام.الان كه مدتي است كه ازاين برنامه خوب استفاده ميكنم ولي بعد ازمدتي استفاده بعدازچندبارپيام اتمام پهناي باند وقطع دانلود ،حالااين پيام راميدهد:
your total bandwich finished
اتمام پهناي باندچيست ودرچه موقعي پيش مي آيد؟چون من هنوزدوهفته ديگراشتراك دارم.آياديگرنميتوانم دانلودداشته باشم؟آياميزان خاصي جهت دانلودروزانه مقررشده است؟جهت رفع اين اشكال چه بايدكرد؟ متشكرم
ultraa
June 23rd, 2009, 03:42 AM
سلام ادمین عزیز میخواستم بررسی کنی ببینی اکانت من تا کی اعتبار داره. مرسی.
Admin
June 23rd, 2009, 05:07 AM
سلام ادمین عزیز میخواستم بررسی کنی ببینی اکانت من تا کی اعتبار داره. مرسی.
از داخل برنامه منوی سرور گزینه get my acc info رو بزنید
Admin
June 23rd, 2009, 05:10 AM
باسلام.الان كه مدتي است كه ازاين برنامه خوب استفاده ميكنم ولي بعد ازمدتي استفاده بعدازچندبارپيام اتمام پهناي باند وقطع دانلود ،حالااين پيام راميدهد:
Your total bandwich finished
اتمام پهناي باندچيست ودرچه موقعي پيش مي آيد؟چون من هنوزدوهفته ديگراشتراك دارم.آياديگرنميتوانم دانلودداشته باشم؟آياميزان خاصي جهت دانلودروزانه مقررشده است؟جهت رفع اين اشكال چه بايدكرد؟ متشكرم
یک محدودیت کلی وجود داره که شما اون رو تموم کردید
من دوباره براتون مقداری اضافه کردم
LeonaLewis
June 30th, 2009, 02:22 PM
سلام
چرا من وقتی میخوام فایلی رو ترمیم کنم
ارور زیر رو میده
مشکل از کجاست؟
تازه یک روزه از از عضویت من گذشته
Trial User Expired
Access Denied
Admin
June 30th, 2009, 03:47 PM
سلام
چرا من وقتی میخوام فایلی رو ترمیم کنم
ارور زیر رو میده
مشکل از کجاست؟
تازه یک روزه از از عضویت من گذشته
trial user expired
access denied
یوزرتون مشکل داشت که درست کردم
msadegh58
July 1st, 2009, 12:05 PM
سلام ممنون از برنامه خوبتون من فایل را ترمیم میکنم یعنی برنامه پیام میده که ترمیم شده اما موقع اکسترکت کردن فایل ها به همین پارت که میرسم ارور میده مشکل از کجاست؟
Admin
July 1st, 2009, 12:33 PM
سلام ممنون از برنامه خوبتون من فایل را ترمیم میکنم یعنی برنامه پیام میده که ترمیم شده اما موقع اکسترکت کردن فایل ها به همین پارت که میرسم ارور میده مشکل از کجاست؟
اول مطمئن بشید که لینک رپیدی که دارید دقیقا مربوط به همون فایل هست و فایل سگمنتتون رو هم همینطور
ضمنا میتونید با استفاده از برنامه سگمنت دانلودر فایلتون رو با دقت بیشتر اسکن کنید و یک فایل سگمنت جدید بسازید و با اون سگمنت جدید فایلتون رو ترمیم کنید
msadegh58
July 1st, 2009, 02:50 PM
اول مطمئن بشید که لینک رپیدی که دارید دقیقا مربوط به همون فایل هست و فایل سگمنتتون رو هم همینطور
ضمنا میتونید با استفاده از برنامه سگمنت دانلودر فایلتون رو با دقت بیشتر اسکن کنید و یک فایل سگمنت جدید بسازید و با اون سگمنت جدید فایلتون رو ترمیم کنید
ممنون از رسیدگی سریعی که به مشکلات اعضا دارین از بابت لینک مطمین هستم اما نمی دونم چطوری میتونم سگمنت جدید بسازم لطفا راهنمایی کنید ممنون
Admin
July 1st, 2009, 03:00 PM
ممنون از رسیدگی سریعی که به مشکلات اعضا دارین از بابت لینک مطمین هستم اما نمی دونم چطوری میتونم سگمنت جدید بسازم لطفا راهنمایی کنید ممنون
http://forum.ultrarepair.com/images/create-segment-file.png
برنامه سگمنت دانلودر رو اجرا کنید.
از منوی Tasks گزینه New Task رو بزنید
در پنجره باز شده و تب General مسیر فایل خودتون رو به قسمت Downloaded File بدهید
به تب و سط بروید و در قسمت Minimal Size عدد 25 بایت رو وارد کنید
دکمه Scan File رو بزنید
بعد از تمام شدن اسکن، دکمه Save رو بزنید تا سگمنت جدید را ذخیره کنید
اینم لینک دانلود
http://rapidshare.com/files/250648944/Segment_Downloader.rar
peimanjoon
July 11th, 2009, 10:31 PM
سلام
ايا دانلود در يك روز حجم معيني داره؟
يعني بيشتر از يك حد معين نميشه ترميم كنيم؟
برا من اين ارور رو ميده:
Daily Repair Limit Exceeded
shookhi
July 15th, 2009, 10:16 PM
با سلام
من یه سری ناقصی دارم که مثلا وقتی اسکن میکنم میبینم 100 کیلوبایت ناقصه ولی وقتی لینک رو به برنامه میدم که شروع کنه ، مینوسیه 80 مگ ناقصه و شروع میکنه به دانلود . خود فایل 100 مگه ....
یه نکته بعضی از فایل های ناقص رو که دوبار روی اونا کلیک کنید ، باز میشن ولی اینایی که من دارم اصلا باز نمیشن و ارور the archive is either damaged or .... برام میاد .....
چیکار کنم ؟ یعنی اینا قابل ترمیم نیستن ؟
Admin
July 16th, 2009, 09:49 AM
با سلام
من یه سری ناقصی دارم که مثلا وقتی اسکن میکنم میبینم 100 کیلوبایت ناقصه ولی وقتی لینک رو به برنامه میدم که شروع کنه ، مینوسیه 80 مگ ناقصه و شروع میکنه به دانلود . خود فایل 100 مگه ....
یه نکته بعضی از فایل های ناقص رو که دوبار روی اونا کلیک کنید ، باز میشن ولی اینایی که من دارم اصلا باز نمیشن و ارور the archive is either damaged or .... برام میاد .....
اگر میزنه 80 مگ ناقصه که حتما همون قدر ناقصی داره
برای ترمیم اون فایل ها هم بهتره هدر فایل رو هم ترمیم کنید شاید فایل کار کنه
shookhi
July 16th, 2009, 10:40 PM
برای من میزنه unknown error contact us
قضیه چیه ؟ سروره تعطیله ؟
Admin
July 16th, 2009, 11:36 PM
یک مشکلی هست که در حال بررسی هستیم به زودی سعی میکنیم رفع بشه
Admin
July 17th, 2009, 10:41 AM
برنامه به حالت اول برگشت میتونید ترمیم کنید
Caspianazirban
July 18th, 2009, 07:47 PM
سلام
برای من چرا ترمیم نمیکنه؟
new رو میزنم و ادرس فایل و سگمنت رو میدم و بعد لینک رو هم میدم و بعد هم استارت
اون Random checking failureبرای چی هست؟برای من همش اون میاد
حالا که یه فایل تکی گذاشتم این ارور رو نمیده ولی اصلا انگار نه انگار فقط پروگرس همینطوط میره اتفاق خاصی نمیوفته
مشکل ازچیه علی جان؟
==========
الان داره ترمیم میکنه
پاینده باشید
Caspianazirban
July 21st, 2009, 07:31 PM
اگر فایلی به اشتباه سگمنتش پاک شد چیجوری دوباره بسازیم؟
Admin
July 21st, 2009, 07:45 PM
اگر فایلی به اشتباه سگمنتش پاک شد چیجوری دوباره بسازیم؟
نحوه درست کردن فایل سگمنت رو در این پست شرح دادم
http://forum.ultrarepair.com/showpost.php?p=471&postcount=50
oljlj
July 22nd, 2009, 11:33 AM
با عرض سلام خدمت ادمین جان اقا این برنامه 2 روزی هست ما رو اذیت می کنه همش این ارور می ده
والا نمی دونم چرا از سالم بودن لینکها هم مطما هستم روزها قبل خوب کار می کرد عالی الانم خوب کار می کنه نمی گم کار نمی کنه ولی خیلی این پیغام می ده بعد از 24 ساعت همون فایلی که پیغام می داد درست می کنه البته شایدم باز همون پیغام رو بده اقا ممنون می شم یک بررسی کنین unknown error contact us
oljlj
July 22nd, 2009, 11:38 AM
با سلام
من هم قبلا چنین مشکلی داشتم برنامه پیغام می داد واسه اینکه فایل رو ترمیم کرده ولی باز نمی کرد شما قبل از ترمیم که دکمه شروع بزنین این دکمه رو بزنینprop بعدم اوکی بزنین و دکمه شروع رو بزنین می بینین فایلتون به درستی ترمیم شده
sksr
July 22nd, 2009, 02:53 PM
با سلام
من کد فعال سازی را وارد کردم پیغام زیر را می دهد
The name/key you entered does not appear to be valid. Please try again
لطفا راهنمایی کنید
Admin
July 22nd, 2009, 03:57 PM
با سلام
من کد فعال سازی را وارد کردم پیغام زیر را می دهد
the name/key you entered does not appear to be valid. Please try again
لطفا راهنمایی کنید
کد جدید براتون ارسال شد
oljlj
July 22nd, 2009, 05:15 PM
با عرض سلام خدمت ادمین جان اقا این برنامه 2 روزی هست ما رو اذیت می کنه همش این ارور می ده
والا نمی دونم چرا از سالم بودن لینکها هم مطما هستم روزها قبل خوب کار می کرد عالی الانم خوب کار می کنه نمی گم کار نمی کنه ولی خیلی این پیغام می ده بعد از 24 ساعت همون فایلی که پیغام می داد درست می کنه البته شایدم باز همون پیغام رو بده اقا ممنون می شم یک بررسی کنین unknown error contact us
Admin
July 22nd, 2009, 05:22 PM
سلام
بله طی روزهای اخیر این مشکل رو داریم که طبق بررسی هایی که من کردم این قضیه کاملا مربوط به خود رپید شیر میشه و همونطوری که میبینید وقتی مدتی بعد تلاش میکنید فایل ترمیم میشه که نشون دهنده این هست که در اون دفعه اول که ترمیم میکردید از سمت رپید مشکلی بوده که بعدا رفع شده
gokhan
July 24th, 2009, 02:34 PM
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
من وقتی از برنامه استفاده کردم در حدود 6mb ترمیم کرد و اخطار (ترمیم روزانه شما به پایان رسیده)در ضمن من خودم از شما کلید های اکتیو را دریافت کردم.
Admin
July 24th, 2009, 04:33 PM
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
من وقتی از برنامه استفاده کردم در حدود 6mb ترمیم کرد و اخطار (ترمیم روزانه شما به پایان رسیده)در ضمن من خودم از شما کلید های اکتیو را دریافت کردم.
سلام
6 مگ که نبوده 25 مگ در 24 ساعت گذشته بوده
مشکلی نداره براتون درست کردم
gokhan
July 25th, 2009, 12:53 PM
دمتون گرم دستون درد نکنه
Admin (http://forum.ultrarepair.com/member.php?u=1)
مـدیــریـت کـــل
tina_ti
July 31st, 2009, 11:02 AM
کد رو چه طور دریافت کنم ؟
Admin
July 31st, 2009, 11:14 AM
کد رو چه طور دریافت کنم ؟
ابتدا باید عضو VIP بشید
http://forum.ultrarepair.com/showthread.php?t=6
morteza2009
August 23rd, 2009, 04:36 PM
چرا برام Trial user expried Access Denied مي زنه ؟
Admin
August 23rd, 2009, 11:05 PM
چرا برام trial user expried access denied مي زنه ؟
قبلا از برنامه استفاده کردید و دوره اش تموم شده
یا اینکه از نسخه غیر مجاز دارید استفاده میکنید
برای استفاده از ترمیم باید عضو vip بشید
msadegh58
October 5th, 2009, 01:16 PM
فایل رو که ترمیم میکنم اخزش این پیام میده th
Admin
October 5th, 2009, 04:27 PM
فایل رو که ترمیم میکنم اخزش این پیام میده th
بعضی اوقات خود سرور های رپید دچار مشکل میشن که این ارور رو میده
معمولا چند ساعت بعد که مجددا ترمیم کنید مشکلش حل میشه
دوباره تست کنید
msadegh58
October 5th, 2009, 08:04 PM
بعضی اوقات خود سرور های رپید دچار مشکل میشن که این ارور رو میده
معمولا چند ساعت بعد که مجددا ترمیم کنید مشکلش حل میشه
دوباره تست کنید
سلام
الان چند روزه که اینجوریه هر وقت هم سعی کردم چندین بار بوده اما باز همین پیغام رو میده نمیدونم چکار کنم
Admin
October 5th, 2009, 08:15 PM
سلام
الان چند روزه که اینجوریه هر وقت هم سعی کردم چندین بار بوده اما باز همین پیغام رو میده نمیدونم چکار کنم
فقط همین فایله؟
یه بار لیست ترمیم ها رو کلا پاک کن و برنامه رو ببند دوباره باز کن فایلت رو دوباره بهش بده واسه ترمیم
echostar_own
October 8th, 2009, 07:31 AM
سلام
برای ترمیم فایل ها از لینک مستقیم آیا محدودیت حجمی داریم چند مگ است برای رپید چطور؟
با تشکر
prelude2love
October 8th, 2009, 07:48 AM
سلام
پیغام rapidshare bad return data plaese try again later به چه دلیلی ظاهر میشه ؟
لینک رو چک کردم , سالم بوده !
Admin
October 8th, 2009, 09:22 AM
سلام
برای ترمیم فایل ها از لینک مستقیم آیا محدودیت حجمی داریم چند مگ است برای رپید چطور؟
با تشکر
در زمان های مختلف متغیر هست. هردو مجموعا چیزی بین 25 الی 50 مگ در روز
البته یک محدودیت کلی هم هست که از منوی سرور گزینه اینفو میتونید ببینید
سلام
پیغام rapidshare bad return data plaese try again later به چه دلیلی ظاهر میشه ؟
لینک رو چک کردم , سالم بوده !
چند ساعت دیگه دوباره تست کنید اگر نشد یه بار لیست ترمیم ها رو کلا پاک کن و برنامه رو ببند دوباره باز کن فایلت رو دوباره بهش بدید واسه ترمیم.
Ahmad16
October 23rd, 2009, 12:25 AM
http://shiaupload.com/images/59770181245546592931.jpg سلام
مشکل چیه که بعد از کلیک بر روی Start این خطا میاد ؟
Admin
October 25th, 2009, 04:59 PM
http://shiaupload.com/images/59770181245546592931.jpg سلام
مشکل چیه که بعد از کلیک بر روی start این خطا میاد ؟
مشکل فوق برطرف شد
hashsamadi
November 9th, 2009, 07:08 PM
ادمین عزیز من هر بار که می خوام ترمیم کنم و استارت رو میزنم پیغام random cheking failure را می دهید و وقتی egnor را میزنم نشون می ده که فایل داره ترمیم میشه ولی در آخر وقتی می خواهم اکسترکت کنم سر همان فایل پیغام خطا می دهد
Admin
November 9th, 2009, 07:44 PM
ادمین عزیز من هر بار که می خوام ترمیم کنم و استارت رو میزنم پیغام random cheking failure را می دهید و وقتی egnor را میزنم نشون می ده که فایل داره ترمیم میشه ولی در آخر وقتی می خواهم اکسترکت کنم سر همان فایل پیغام خطا می دهد
ببینید وقتی اون پیغام رو میده یعنی اینکه احتمالا فایلتون با اون لینکی دارید ترمیم میکنید یکی نیست. و نتیجه اش هم این میشه که فایل خراب میشه
با لینک صحیح دوباره ترمیم کنید تا درست بشه
vida
November 10th, 2009, 07:03 AM
با سلام استریم ریدر در اسکاینت بطور پیش فرض استفاده شده است اما کار تی کهاستفاده می کنم استریم ریدر آن را پیدانمی کنم تا به پوشه اسکانت کپی کنم خواهشمند مراهمایی فرمائید
سپاسگزارم ویدا
Admin
November 10th, 2009, 09:12 AM
با سلام استریم ریدر در اسکاینت بطور پیش فرض استفاده شده است اما کار تی کهاستفاده می کنم استریم ریدر آن را پیدانمی کنم تا به پوشه اسکانت کپی کنم خواهشمند مراهمایی فرمائید
سپاسگزارم ویدا
دوست عزیز این سوال ها رو باید در فروم های آفلاین مطرح کنید تا بتونن بهتون جوالب بدن
EMSebi
November 18th, 2009, 12:55 PM
چند نکته برای بهبود کارایی برنامه
1- مانند بانک لینک بانک پسورد هم اضافه شود
smart-sort کارایی برنامه جهت مرتب سازی فایلها مانند
امکان دانلود فایلهای رپید بطور کامل
mixmixi
December 1st, 2009, 11:21 AM
سلام ؛
من فیلم Jennifer's Body رو دانلود کردم و حدود 4 مگ ناقصی داره , این فیلم لینکش روی رپیدشیر یک تیکه هست یعنی 700 مگ کامل و توسط یه یوزر پرمیوم آپلود شده , برای ریپر برنامه بهم ارور میده ! و میگه Unkwon Error Contact Us ! لینک سالم هست ولی ترمیم نمیشه ! مشکل از چیه ؟
این لینک :
http://rapidshare.com/files/311013240/jennifers.imbt72956_www.movieinfo.blog.com_.avi.ht ml
اینم عکس ارور :
http://rapidbaz.liz.ir/files/error.GIF
Admin
December 1st, 2009, 11:56 AM
سلام ؛
من فیلم jennifer's body رو دانلود کردم و حدود 4 مگ ناقصی داره , این فیلم لینکش روی رپیدشیر یک تیکه هست یعنی 700 مگ کامل و توسط یه یوزر پرمیوم آپلود شده , برای ریپر برنامه بهم ارور میده ! و میگه unkwon error contact us ! لینک سالم هست ولی ترمیم نمیشه ! مشکل از چیه ؟
این لینک :
http://rapidshare.com/files/311013240/jennifers.imbt72956_www.movieinfo.blog.com_.avi.ht ml
اینم عکس ارور :
http://rapidbaz.liz.ir/files/error.gif
این فایل های بالای 200 مگ در رپیدشیر شرایط استفاده ازشون یک مقدار با فایل های عادی فرق میکنه و الان متوجه شدم که سیستم فعلی نمیتونه ازشون ترمیم کنه
طی امروز و فردا سعی میکنم این قابلیت رو هم اضافه کنم
خبرتون میکنم
Admin
December 1st, 2009, 04:04 PM
این قابلیت اضافه شد
تست کنید
mixmixi
December 1st, 2009, 04:40 PM
تست شد همه چیز عالی هست , مرسی من دیگه مشکلی ندارم
mohammad_z_ar
December 4th, 2009, 02:08 PM
با سلام
من بعضی از فایل هام را که ترمیم می کنم بازهم ارور می ده .
در حالی که یه بار کامل ترمیم شده بازهم می گه خراب هست .
باید چکار کنم
Admin
December 4th, 2009, 02:12 PM
با سلام
من بعضی از فایل هام را که ترمیم می کنم بازهم ارور می ده .
در حالی که یه بار کامل ترمیم شده بازهم کی گه خراب هست .
باید چکار کنم
فایل ها برای دانلود آفلاین هستن؟
با برنامه اسکن کردید یا از سگمنت خود اسکاینت استفاده کردید؟
جدیدا این مشکل پیش اومده؟
برای یک فایل خاص هست یا یک تعدادی فایل
mohammad_z_ar
December 4th, 2009, 02:36 PM
فایل ها برای دانلود آفلاین هستن؟
با برنامه اسکن کردید یا از سگمنت خود اسکاینت استفاده کردید؟
جدیدا این مشکل پیش اومده؟
برای یک فایل خاص هست یا یک تعدادی فایل
فایل های آفلاین هستند.
هم از سگمنت های خودآفلاین استفاده می کنم هم از چک کردن دستی برنامه.
با هر کدوم یه اروری می گیره بعد از ترمیم.
قبلا این مشکل نبود.
اما جدیدا هر فایلی را که ناقصه تحویل می دم تا 100 می ه تاییدم می کنه اما بازم تو اجرا می گه فایل خرابه
Admin
December 4th, 2009, 06:20 PM
فایل های آفلاین هستند.
هم از سگمنت های خودآفلاین استفاده می کنم هم از چک کردن دستی برنامه.
با هر کدوم یه اروری می گیره بعد از ترمیم.
قبلا این مشکل نبود.
اما جدیدا هر فایلی را که ناقصه تحویل می دم تا 100 می ه تاییدم می کنه اما بازم تو اجرا می گه فایل خرابه
اگر میتونید با برنامه های دیگه هم ترمیم کنید ببینید همین مشکل هست؟
در کل اگر فایلتون خیلی ناقصی داره ممکنه خوب ترمیم نشه
اگر فیلم باشه به راحتی میتونید اکسترکتش کنید
mohammad_z_ar
December 5th, 2009, 11:06 AM
اگر میتونید با برنامه های دیگه هم ترمیم کنید ببینید همین مشکل هست؟
در کل اگر فایلتون خیلی ناقصی داره ممکنه خوب ترمیم نشه
اگر فیلم باشه به راحتی میتونید اکسترکتش کنید
جدیدا هم این پیغام را قبل از ترمیم هر فایلی می ده و هیچ چیزی هم درست نمی کنه.
canot get random range from this segment file , continue anyway?
this may be an unsafe repair
Admin
December 5th, 2009, 12:22 PM
canot get random range from this segment file , continue anyway?
this may be an unsafe repair
این دو دلیل داره
اولا یا ناقصیتون جوری هست که برنامه نمیتونه رندم چکینگ رو انجام بده و اگر yes رو بزنید ترمیم میکنه
دوما توی نسخه جدید ظاهرا یه باگ کوچیک هست که اگر اینجوری شد قبل از ترمیم روی فایلی که توی لیست هست کلیک کنید تا لیست سگمنت هاش رو بتونید توی باکس بقلی ببینید بعد ترمیم کنید
mohammad_z_ar
December 5th, 2009, 01:14 PM
این دو دلیل داره
اولا یا ناقصیتون جوری هست که برنامه نمیتونه رندم چکینگ رو انجام بده و اگر yes رو بزنید ترمیم میکنه
دوما توی نسخه جدید ظاهرا یه باگ کوچیک هست که اگر اینجوری شد قبل از ترمیم روی فایلی که توی لیست هست کلیک کنید تا لیست سگمنت هاش رو بتونید توی باکس بقلی ببینید بعد ترمیم کنید
با برنامه ورژن قبلی که انجام می دادم این جوری نبود.
فایل هاشم تو همه این ایراد را می گیره.
اگر ترمیم هم بشه بازم می گه خرابه.
لیست سگمنت ها هم تو لیست ستون کناری معلوم هست اما بازم این ایراد را می گیره.
Admin
December 6th, 2009, 02:48 AM
اگر مشکلات غیر قابل حل با ورژن جدید دارید فعلا از نسخه یک استفاده کنید تا نسخه جدید بهبود پیدا کنه
mixmixi
December 6th, 2009, 01:06 PM
Canot get random range from this segment file , continue anyway?
This may be an unsafe repair
دوست عزیز این مشکل مال ورژن جدید برنامه هست , وقتی فایل رو اد میکنید روی فایل یه بار کلیک کنید تا سگمنتهای ناقص رو لیستشون رو در سمت راست ببینید و بعد برای ترمیم اقدام کنید , اولین بار وقتی این ورژن رو نصب کردم فایلهای منم خراب شد اما الان دستم اومده چیکار کنم .
mixmixi
December 6th, 2009, 01:58 PM
سلام ,
من یه فایل دارم که حدود 8 مگ ناقصی داره و لیست سگمنتهاش زیاد هست طوری که برنامه ارور میده موقع اد کردن و میگه : Segment list is too large for current version of Ultra repair , we can't continue من باید چیکار کنم برای ترمیم ؟
Admin
December 6th, 2009, 02:36 PM
تعداد سگمنت هاش خیلی زیاده
بایدمثلا سگمنت ها رو چند قسمت کنید و در چند مرحله ترمیم کنید
اسکن کنید با سایز بالا و ترمیم کنید با اون سگمنت ها
و بعد دوباره با سایز کمتر اسکن کنید الی آخر تا کل فایل ترمیم بشه
ضمنا معمولا اگر فایلی خیلی ناقصی داشته باشه ممکنه خیلی خوب ترمیم نشه
mohammad_z_ar
December 6th, 2009, 05:57 PM
دوست عزیز این مشکل مال ورژن جدید برنامه هست , وقتی فایل رو اد میکنید روی فایل یه بار کلیک کنید تا سگمنتهای ناقص رو لیستشون رو در سمت راست ببینید و بعد برای ترمیم اقدام کنید , اولین بار وقتی این ورژن رو نصب کردم فایلهای منم خراب شد اما الان دستم اومده چیکار کنم .
من همون کاری که شما گفتید انجام دادم اما همون ارور را می ده.
توی ورزن قبل هم بازم با همین ارور مواجه ام.
:confused::confused:
Admin
December 6th, 2009, 06:07 PM
منظورم ورژن یک هست
mixmixi
December 6th, 2009, 10:51 PM
مطمئن هستید لینکی که برای دانلود میدید لینک همون فایل هست ؟ چون گاهی اوقات از یه فایل با یه اسم مشخص چند تا توی اینترنت پیدا میشه ! حتی اگه چند کیلوبایت هم باهم اختلاف داشته باشند ترمیمتون موفقیت آمیز نخواهد بود .
mohammad_z_ar
December 7th, 2009, 05:12 PM
منظورم ورژن یک هست
من هم این ورژن را ریختم UltraRepairSetup1.0.182
mohammad_z_ar
December 7th, 2009, 05:17 PM
مطمئن هستید لینکی که برای دانلود میدید لینک همون فایل هست ؟ چون گاهی اوقات از یه فایل با یه اسم مشخص چند تا توی اینترنت پیدا میشه ! حتی اگه چند کیلوبایت هم باهم اختلاف داشته باشند ترمیمتون موفقیت آمیز نخواهد بود .
دقیقا همون فایل های خود آفلاین هست
نمی دونم چرا ایراد می گیره.
nemouneh
December 8th, 2009, 11:56 PM
با سلام
هنگام اجراي برنامه ريپير ارور يوزر پسورد ميده اشكال چيه ؟
ميگه سرورم عوض كن !!!
Admin
December 9th, 2009, 01:45 AM
با سلام
هنگام اجراي برنامه ريپير ارور يوزر پسورد ميده اشكال چيه ؟
ميگه سرورم عوض كن !!!
شما که دارید ترمیم میکنید
مشکلی نداره
mehrdadx
December 12th, 2009, 03:26 PM
با سلام زمانی که یه فایل رو کامل ترمیم میکنم و 100 میشه وقتی بازم اون فایل رو از تو خود برنامه scan میکنم میبینم بازم مینویسه مثلا 2 کیلوبایتش کمه که اول هم همینطور بود
در ضمن من مبلغ رو واریز کردم vip من رو فعال کنید ممنون
Admin
December 12th, 2009, 06:34 PM
با سلام زمانی که یه فایل رو کامل ترمیم میکنم و 100 میشه وقتی بازم اون فایل رو از تو خود برنامه scan میکنم میبینم بازم مینویسه مثلا 2 کیلوبایتش کمه که اول هم همینطور بود
در ضمن من مبلغ رو واریز کردم vip من رو فعال کنید ممنون
فایل رو اکسترکت کنید اگر مشکلی نداشت درست ترمیم شده
معمولا امکان داره داخل یک فایل به طور طبیعی نقاط کوچکی وجود داشته باشه که داخلش دیتا نباشه و برنامه فرض کنه که اونجا ناقصی هست اما اینطور نیست و اون قسمت ها جزو فایل هستن
mosi2x
December 18th, 2009, 08:38 AM
یک فایل هم در کل نتونستیم با این برنامه ترمیم کنیم. واقعا که خیلی برنامه ضعیفی هست. همش تا 10% رو دانلود میکنه دیگه میمیره و بعدش دوباره میره از اول و همان آش و همان کاسه!!!
Admin
December 18th, 2009, 03:36 PM
یک فایل هم در کل نتونستیم با این برنامه ترمیم کنیم. واقعا که خیلی برنامه ضعیفی هست. همش تا 10% رو دانلود میکنه دیگه میمیره و بعدش دوباره میره از اول و همان آش و همان کاسه!!!
سیستم ترمیم مشکلی نداره و هر روز تعداد زیادی یوزر دارن ازش استفاده میکنن
شما هم اگر مشکل خاصی دارید با جزییات مطرح کنید تا بررسی بشه
ضمنا نسخه دو برنامه فعلا بتا هست و ممکنه مشکلاتی داشته باشه
میتونید نسخه یک رو هم تست کنید
abbas06
December 19th, 2009, 02:46 PM
ممنون :)
help
December 21st, 2009, 02:18 PM
میخوام فایلهای ناقصی را ترمیم کنم این پیغام رو میده..
user expired
یعنی چی؟
Admin
December 21st, 2009, 02:41 PM
میخوام فایلهای ناقصی را ترمیم کنم این پیغام رو میده..
User expired
یعنی چی؟
یعنی مدت استفاده از برنامه براتون تموم شده و باید تمدید کنید
bigman
December 21st, 2009, 06:23 PM
توی قسمتی که میخواهیم فایل را اسکن کنیم minimum segment را چند بزاریم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
Admin
December 21st, 2009, 06:30 PM
توی قسمتی که میخواهیم فایل را اسکن کنیم minimum segment را چند بزاریم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
همون 50 خوبه اما برای دقت بیشتر میشه کمتر هم گذاشت
مثل 20
smrsum
December 22nd, 2009, 06:18 PM
سلام
من بار اولمه که دارم ترمیم میکنم و توش گیر کردم راهنمائی میخوام
1-آخرین نسخه نرم افزار رو دانلود کردم و بصورت آزمایشی راه انداختم
2- اسم فایل رو با حذف شماره های اضافی گذاشتم سگمنتش رو هم همینطور اما لینک رو که سرچ کردم پیدا نکرد (البته فایلهای بعدی رو چون لینکش رو پیدا کردم تغییر نام ندادم ولی برای اکسترکت بعدا این کارو کردم)
3-بعد با راهنمائی یکی ازدوستان لینک اصلی رو پیدا کردم و گذاشتم و آوردم تو صفحه اصلی و استارت زدم
بعد برای هرفایل 200 تا 300 کیلو دانلود کرد و 100 درصد شد و کنارش چک مارک خورد
http://up.iranblog.com/6/1261585353.jpg
4-فایل رو همون طور گذاشتم کنار بقیه فایلها اما چون دوتا پسوند رر داشت یکیش رو خذف کردم
5- حالا که اکسترکنت کردم به این پارت که رسید ارور سی آر سی داد
http://up.iranblog.com/6/1261551896.jpg
پسورد رو هم درست وارد کردو و تا پارت اصلاح ششده هیچ آلارمی نداده بود
طبق صحبتهای بالای شما فکر کردم شاید کامل ترمیم نشده اما اصلا ترمیم مجدد رو قبول نمیکنه
لطفا منو راهنمائی فوری کنید چون زمان آزمایشی برنامه فردا تموم میشه و لینکها هم یک هفته در دسترس بیشتر نیستند و من برای عضویت نیاز دازم از عملکرد این برنامه توسط خودم مطمئن بشم(نمیگم برنامه اشکال داره شاید هم داره اما نمیدونم- میگم من مشکل دارم شما راهنمائی کنید)
ممنون
Admin
December 22nd, 2009, 06:35 PM
سلام
ببینید شما ازپارت 24 تا 38 رو تعدادیش رو ترمیم کردید
موقع اکسترکت کردن اگر زمانی که به هر کدوم از این پارت ها رسید و وین رار هیچ پیغامی نداد و به ادامه ی اکسترکت کردن پرداخت یعنی اینکه اون فایل مشکلی نداشته و درست ترمیم شده
پس اگر اینطور باشه که ظاهرا هست فایل هاتون 100 درصد درست ترمیم شدن
اما اینکه چرا این ارور رو دارید ممکنه مربوط به پسوردتون باشه که باید به دقت وارد کنید
یا اینکه اون پارت 45 خودش نیاز به ترمیم داره. یک بار اسکنش کنید و اگر نیاز داشت ترمیمش کنید
یه نکته هم راجب پیدا کردن لینک ها
برای اینکه برنامه به طور اتوماتیک اسم فایل رو تشخیص بده اسکاینت رو طوری تنظیم کنید که اسم فایل رو داخل {} قرار بده
مثلا بشه:
{file.rar}
smrsum
December 22nd, 2009, 06:52 PM
سلام
موقع اکسترکت کردن اگر زمانی که به هر کدوم از این پارت ها رسید و وین رار هیچ پیغامی نداد و به ادامه ی اکسترکت کردن پرداخت یعنی اینکه اون فایل مشکلی نداشته و درست ترمیم شده
اما اینکه چرا این ارور رو دارید ممکنه مربوط به پسوردتون باشه که باید به دقت وارد کنید
یا اینکه اون پارت 45 خودش نیاز به ترمیم داره. یک بار اسکنش کنید و اگر نیاز داشت ترمیمش کنید
برای اینکه برنامه به طور اتوماتیک اسم فایل رو تشخیص بده اسکاینت رو طوری تنظیم کنید که اسم فایل رو داخل {} قرار بده
مثلا بشه:
{file.rar}
خیلی متشکر از پاسخ سریع شما پارت 22 که تو شکل اومده اولین پارت ترمیمی هست
پسورد رو هم از تو سایت شما گذاشتم و زمانی که همنام نکرده بودم تا پارت 21 کامل اکسترکت شد و ارور نداد و تموم شد و پارت 22 رو ازم خواست
من دوباره سعی کردم ترمیم کنم بالا هم عرض کردم اما دوباره فایل رو ترمیم نمیکنه
اما الان که اومدم این کارو بکنم اکسپایر شدم میشه من رو 5 روز دیگه تمدید کنید تا مشکلم حل شه؟
smrsum
December 22nd, 2009, 06:58 PM
سلام
مثلا بشه:
{file.rar}
پسورد رو هم از تو سایت شما گذاشتم و زمانی که همنام نکرده بودم تا پارت 21 کامل اکسترکت شد و ارور نداد و تموم شد و پارت 22 رو ازم خواست
اما الان که اومدم این کارو بکنم اکسپایر شدم میشه من رو 5 روز دیگه تمدید کنید تا مشکلم حل شه؟
Admin
December 22nd, 2009, 07:08 PM
به طور کلی اول با سگمنت اسکاینت ترمیم کنید
اگر مشکل داشت یک بار دیگه با سگمنت سایز پایین تر مثل 20 فایل رو اسکن کنید و اگر سگمنتی پیدا کرد با اون ترمیم کنید
باز اگر مشکل حل نشد با یک برنامه دیگه ترمیم کنید اگر مشکل باز ادامه داشت نشون میده ایراد از ترمیم کردن نیست
چند روز اضافه کردم
smrsum
December 22nd, 2009, 08:31 PM
به طور کلی اول با سگمنت اسکاینت ترمیم کنید
اگر مشکل داشت یک بار دیگه با سگمنت سایز پایین تر مثل 20 فایل رو اسکن کنید و اگر سگمنتی پیدا کرد با اون ترمیم کنید
باز اگر مشکل حل نشد با یک برنامه دیگه ترمیم کنید اگر مشکل باز ادامه داشت نشون میده ایراد از ترمیم کردن نیست
چند روز اضافه کردم
ممنون از لطفتون ببخشید که بازم مزاحم میشم
با سگمنت اسکای نت ریپیر میکنم 10 بار هم ریپیر کنم باز هم ریپیر میشه نمیگه دیگه نمیخواد
با حالت دستی روی 20 گذاشتم ریپیر کرد و باردوم گفت دیگه مشکلی نداره
دوباره استارت زدم 35 کیلو گرفت حجم فایل هم دقیقا با پارتهای قبلی یکسان شد- اما باز هم همون ارور سی ار سی و پسورد میده بااینکه پسورد فایل
areg
دیگه عقلم به جائی قد نمیده میگه کمک کنید-؟
Admin
December 22nd, 2009, 09:15 PM
روی کدوم پارت ها ارور میده؟
همه ی پارت هایی که ترمیم کردید؟
از اون صفحه ی ارور مال وین رار بعد از اکسترکت کامل یه عکس بگیرید
smrsum
December 22nd, 2009, 09:30 PM
روی کدوم پارت ها ارور میده؟
همه ی پارت هایی که ترمیم کردید؟
از اون صفحه ی ارور مال وین رار بعد از اکسترکت کامل یه عکس بگیرید
عکس رو توصفحه قبل گذاشتم مجدد یه دونه کاملتر میذارم
http://up.iranblog.com/6/1261526472.jpg
نکته اینه که بعد از رد کردن فایلهای ناقصی ترمیم شده ادامه اکسترکت بدرسی انجام میشه و دوباره تو ترمیمی ها ارور میده
من نفهمیدم چرا ترمیمیها با دو تا پسوند rar هستند مثل فایلهای کد شده - درصورتی که فایلها کد شده نبودند - این میتونه دلیل اصلی اشکال باشه؟
متاسفانه نرم افزار دیکودر الان تو سایت ارائه نمیشه چون هنوز فایلها بصورت کد شده فرستاده نمیشن
اینم لینک مستقیمی که بچه ها بهم دادن باهاش ترمیم کردم
http://ultramovie.org/index.php?newsid=1431
منتظر لطف و راهنمائی شما هستم
باز هم تشکر
Admin
December 22nd, 2009, 09:58 PM
والا من همین بازی رو با همین لینک ها و با سگمنت های اسکاینت ترمیم کردم بدون مشکل ترمیم و اکسترکت شد
نمیدونم ایراد از چیه
شما خودتون باید با دقت همه ی جوانب رو بررسی کنید تا بفهمید ایراد از چی هست
ضمنا از یک برنامه دیگه هم برای ترمیم استفاده کنید ببینید فرقی میکنه؟
smrsum
December 22nd, 2009, 10:07 PM
کدوم برنامه دیگه غیر ازاین برنامه ای نمیشناسم - یه خواهش ممکنه من لینک مستقیمی که گذاشتم کد شده باشه- میشه شما لینک مستقیم این بازی رو بهم بدید-انی که خودتون ترمیم کردید- ضمنا شما هم ترمیمیهاتون دو تا رر داشت؟ شما چکار کردید؟ دستی تغییر دادید؟
Admin
December 22nd, 2009, 10:13 PM
با برنامه سگمنت دانلودر
لینک ها فکر کنم همینا باشه
لینک مستقیم ندارم. تو دلتا ببینید لینک مستقیم گذاشتن یا نه
اون دو تا rar هم اهمینی نداره
marjan
December 24th, 2009, 07:58 PM
چرا برنامه دانلود نمیشه ؟
Admin
December 24th, 2009, 08:10 PM
چرا برنامه دانلود نمیشه ؟
ممنون از تذکرتون
درست شد
DZ1981
January 5th, 2010, 05:36 PM
با سلام
من کد فعال سازی رو به برنامه ولی با این خطا مواجه شدم ، لطفا راهنمائی کنید
[http://www.speedyshare.com/files/20156545/untitled.bmp
Admin
January 5th, 2010, 08:47 PM
با سلام
من کد فعال سازی رو به برنامه ولی با این خطا مواجه شدم ، لطفا راهنمائی کنید
[http://www.speedyshare.com/files/20156545/untitled.bmp
تاریخ سیستمتون رو درست تظیم کنید
ظاهرا برگشته به عقب و برنامه رو با مشکل مواجه کرده
الان 2010/01/05 هست
abbas64
January 10th, 2010, 06:13 PM
من 4 تا پارت رو ترمیم کردم..میخواستم برنامه رو تست کنم..
ولی متاسفانه هر 4 پارتی رو که ترمیم کردم..ارور میده و ترمیم نمیشه؟؟تازه رو اون پارتهایی که ترمیم کردم کیلیک میکنم دیگه باز نمیشن!!!!
alisvaali
January 14th, 2010, 04:01 PM
daily repair limit exceeded بعد از ترمیم 5 فایل این ارور را میده
Admin
January 14th, 2010, 07:29 PM
من 4 تا پارت رو ترمیم کردم..میخواستم برنامه رو تست کنم..
ولی متاسفانه هر 4 پارتی رو که ترمیم کردم..ارور میده و ترمیم نمیشه؟؟تازه رو اون پارتهایی که ترمیم کردم کیلیک میکنم دیگه باز نمیشن!!!!
اگر لینکتون مربوط به فایل باشه و همه موارد رو رعایت کنید این مشکلات پیش نخواهد اومد
daily repair limit exceeded بعد از ترمیم 5 فایل این ارور را میده
یوزرهای فری محدودیت ترمیم داردند
mohammad_z_ar
January 15th, 2010, 05:17 PM
Valid name, no data record of requested type
هنگام ترمیم این مشکل ظاهر شده و ارور می دهد
Admin
January 15th, 2010, 06:09 PM
این آدرس رو پینگ کنید ببینید چه جوابی میده
repair.ultrarepair.com
peymanonline
January 15th, 2010, 07:48 PM
سلام مثل اینکه مشکلی پیش اومده.من موقع ترمیم این پیام رو دریافت میکنم
http://www.freeimagehosting.net/uploads/1bee84cb0e.png
Admin
January 15th, 2010, 08:51 PM
بله پهنای باند رپید تموم شده
درصدد رفع مشکل هستیم
Admin
January 15th, 2010, 09:48 PM
الان درست شده میتونید ترمیم کنید
BEHNAM
January 16th, 2010, 07:20 PM
با سلام
بنده 4 پارت ناقصی دارم که حدود یک مگ و خورده ای هر کدوم ناقص هستن
خواستم ببینم چرا با این برنامه میزنم رو ترمیم
میگه هفتاد کیلو ناقصه و اونو ترمیم میکنه و پیام موفقیت میزنه
در حالی که ترمیم نشده
با سگمنت اسکای نت این کارو کردم
و با سگمنت خود برنامه
لطفا توضیح بدید
Admin
January 16th, 2010, 07:38 PM
شما از کجا فهمیدید که یک مگ ناقصی داره و 70 کیلو نیست؟
فایل سگمنتتون رو ارسال کنید تا بررسی کنم
BEHNAM
January 16th, 2010, 08:54 PM
شما از کجا فهمیدید که یک مگ ناقصی داره و 70 کیلو نیست؟
فایل سگمنتتون رو ارسال کنید تا بررسی کنم
چونکه هم خو برنامه شما مینویسه یک و نیم مگ ناقصه
هم خود برنامه سگمنت دانلودر
و هم دیشب وقتی سوخت دیدم یک و نیم مگش سوخته
اینم فایل سگمنت دو تا فایل
http://delfan.org/01/seg.rar
در ضمن ادمین عزیز بحث این دو تا فقط نیست
همه رو هفتاد کیلو شناسایی میکنه و ترمیم میکنه
ولی بازم ناقصه
Admin
January 16th, 2010, 10:12 PM
من الان با این سگمنتی که دادید ترمیم کردم و مشکل خاصی نداشت و تمام 1.5 مگ رو دریافت و ترمیم کرد
شما مجددا فایل رو به برنامه بدید و همه موارد رو با دقت وارد کنید و دوباره تست کنید. نباید مشکلی باشه
اگر مشکل باز وجود داشت اون لاگی که توی برنامه میزنه رو برام ارسال کنید و همینطور اگر اروری داشتید تصویری از ارور
ضمنا میتونید یک فایل دیگه رو هم ترمیم کنید ببینید آیا این مشکلات وجود داره؟
BEHNAM
January 16th, 2010, 10:52 PM
ادمین عزیز
اینم از عکس
http://up.asrejavan.net/uploads/1341216157.jpg
والا یکی دو فایل نیست
بیش از بیست فایل رو زدم چه یک کیلو ناقصی داشته باشه چه دو مگ چه ده مگ میگه هفتاد و نه کیلو بایته
فقط یه فایل رو ترمیم کرد که 200 کیلو بود
به نظر شما مشکل از چیه
هیچ اروری هم نمیدهمیگه با موفقیت ترمیم شد
ولی نمیشه
Admin
January 16th, 2010, 11:30 PM
اون عددی که اونجا میزنه زیاد مهم نیست و ممکنه وقتی یه فایل جدید اضافه میکنید یکم قاتی کنه
اما باید ببینید درنهایت چقدر دانلود میکنه و آیا فایلتون ترمیم شده و موقع اکسترکت ارور میده یا نه
آیا این قضیه که میگید برای همه فایل ها هست؟
یه بار برنامه رو ببندید و برید به فولدر برنامه به شاخه DATA و انجا فایل main.v2.dbx رو پاک کنید و مجددا برنامه رو باز کنید و فایلتون رو اضافه کنید
بعید میدونم باز هم مشکل ادامه داشته باشه
ضمنا از همه مهم تر وفتی یک فایل رو اضافه کنید روش کلیک کنید تا لیست سگمنت ها بیاد توی لیست بعد استارت رو بزنید
چند تا باگ هست که باید توی آپدیت بعدی رفع کنیم
BEHNAM
January 17th, 2010, 12:39 AM
بسیار عالی
من کجا درخواست کد فعالسازی یه ماهه بدم
و اینکه پول رو به چه حسابی بریزم؟
Admin
January 17th, 2010, 10:23 AM
بسیار عالی
من کجا درخواست کد فعالسازی یه ماهه بدم
و اینکه پول رو به چه حسابی بریزم؟
مشخصات براتون ارسال شد
amirjoon2
January 17th, 2010, 04:07 PM
سلام من هنوز مشكل دارم حتي يك فايل و چند دفعه هم ترميم مي كنم انگار نه انگار
حتي من فايل main.v2.dbx از پوشه Data رو هم پاك مي كنم و برنامه رو دوباره باز مي كنم باز هم همين مشكل و دارم .
ممنون ميشم راهنمايي كنيد . ويندوزم عوض كردم !
Admin
January 17th, 2010, 04:31 PM
روی چه حسابی میگید انگار نه انگار؟
فایل رو دوباره اسکن کنید ببیند باز هم ناقصی داره؟ و آیا دقیقا همون ناقصی قبلی هست؟
با همه فایل ها این مشکل رو دارید؟
مسیری که فایلتون قرار داره رو چک کنید که کاراکتر های خاصی توش نباشه تا با مشکل مواجه نشید
وقتی ترمیم میکنید ببینید آیا date modified فایلتون تغییر میکنه یا نه؟
amirjoon2
January 17th, 2010, 04:54 PM
روی چه حسابی میگید انگار نه انگار؟
فایل رو دوباره اسکن کنید ببیند باز هم ناقصی داره؟ و آیا دقیقا همون ناقصی قبلی هست؟
مسیری که فایلتون قرار داره رو چک کنید که کاراکتر های خاصی توش نباشه تا با مشکل مواجه نشید
كاملاً مقدار ناقصي همون و تغييري نكرده . من تقريباً با همه فايل ها اين مشكل دارم .
حتي فايل و به همراه سگمنتش تو يه جاي ديگه هم Cut كردم . بازم نشد .
Admin
January 17th, 2010, 04:59 PM
خب من احتمال میدم بنا به دلایلی دسترسی به اون فایلی که میخواید ترمیم کنید وجود نداره
مثلا ویندوز جلوش رو میگیره یا آنتی ویروس یا اینکه اون فایل توسط یک برنامه دیگه لاک شده باشه و ...
اول باید از این قضیه مطمئن بشید
ویندوزتون چی هست؟
یه بار ویندوز رو ریستارت کنید
حتما اکسس کامل ()ادمین داشته باشید، آنتی ویروس و ... رو خاموش کنید
و سپس ترمیم کنید ببنید مشکل حل میشه؟
اون قضیه date modified رو هم چک کنید
ضمنا توی برنامه موقع ترمیم خطایی نمیده؟
Admin
January 17th, 2010, 05:04 PM
راستی
ضمنا از همه مهم تر وفتی یک فایل رو اضافه کنید روش کلیک کنید تا لیست سگمنت ها بیاد توی لیست بعد استارت رو بزنید
PEYMANCH
January 17th, 2010, 06:13 PM
بابا اعصابم خورد شد این که انگار برنامش دکوریه هیچ فایلی ترمیم نمیشه 1000 تا فایلو امتحان کردم شروع میکنه به ترمیم اما بازم همونقدر ناقصه و دوباره با برنامه همونقدر ناقصی نیشون میده این چه مرگیشه نکنه برنامش تقلبیه؟
Admin
January 17th, 2010, 06:30 PM
دوست عزیز برنامه مشکلی نداره و افراد زیادی در حال استفاده ازش هستند
شما هم اگر مشکلی دارید باید در سمت سیستمتون بررسی کنید
پست های بالا رو به دقت بخونید و راهنمای برنامه رو به دقت بخونید چون ظاهرا اولین بار هست که از این برنامه استفاده میکنید
این نکته رو هم حتما دقت کنید:
ضمنا از همه مهم تر وفتی یک فایل رو اضافه می کنید روش کلیک کنید تا لیست سگمنت ها بیاد توی لیست بعد استارت رو بزنید
amirjoon2
January 17th, 2010, 09:23 PM
من همه اين كار را كه گفتيد انجام دادم راهنماي برنامه هم خوندم ولي بازم نميشه حتي آنتي ويروسم حذف كردم هيچي هم بلوك نشده . ولي فيل كه ترميم مي كنم مي بينم دوباره ترميم نشده .
اين خطا رو هم كه تازه داره مي ده .
اينم عكس .
http://up.iranblog.com/7/1263847036.jpg
PEYMANCH
January 17th, 2010, 09:44 PM
دوست عزیز برنامه مشکلی نداره و افراد زیادی در حال استفاده ازش هستند
شما هم اگر مشکلی دارید باید در سمت سیستمتون بررسی کنید
پست های بالا رو به دقت بخونید و راهنمای برنامه رو به دقت بخونید چون ظاهرا اولین بار هست که از این برنامه استفاده میکنید
این نکته رو هم حتما دقت کنید:
ضمنا از همه مهم تر وفتی یک فایل رو اضافه می کنید روش کلیک کنید تا لیست سگمنت ها بیاد توی لیست بعد استارت رو بزنید
میگم لیست سگمنت ها رو میاره و شروع میکنه به ترمیم و مینویسه 100%
اما بعد اکسترکت نمیشه و وقتی باز با برنامه اجراش میکنم همونقدر ناقصی با همون سگمنت ها داره!!!!!!!!!!!!!!!
Admin
January 17th, 2010, 09:52 PM
این نسخه قدیمی تر و پایدار تر برنامه هست میتونید دانلود کنید و ببینید آیا مشکل رفع میشه؟
http://forum.ultrarepair.com/download/UltraRepairSetup1.0.182.exe
من به شما اطمینان میدم برنامه به خوبی کار میکنه و مشکلی نداره، فقط باید ببینیم این مشکل خاص از کجا هست
بعد از تست با این نسخه خبرش رو بدید که مشکل حل شده یا نه
PEYMANCH
January 17th, 2010, 10:00 PM
جالب اینه که با همون نسخه جدید بعد 4-5 بار سگمنت ها کامل میشن اما بازم همون پارتی که ترمیم کردم و ظاهرا" ترمیم شده اکسترکت نمیشه و ارور میده!
amirjoon2
January 17th, 2010, 10:02 PM
نسخه 1.182 هم دانلود شد و تست شد ولي همچنان فايل بعد از ترميم همون مقدار ناقصي رو دارد .
ديگه چيكار بايد كرد كه ما نكرديم .
Admin
January 17th, 2010, 10:11 PM
جالب اینه که با همون نسخه جدید بعد 4-5 بار سگمنت ها کامل میشن اما بازم همون پارتی که ترمیم کردم و ظاهرا" ترمیم شده اکسترکت نمیشه و ارور میده!
اگر ترمیم شده و هنوز موقع اکسترکت ارور میده که یک بحث دیگست که میتونه دلایل زیادی داشته باشه که الزاما به برنامه مربوط نمیشن
مثلا هماهنگ نبودن لینک ... کامل نبودن سگمنت و ...
نسخه 1.182 هم دانلود شد و تست شد ولي همچنان فايل بعد از ترميم همون مقدار ناقصي رو دارد .
ديگه چيكار بايد كرد كه ما نكرديم .
شما میتونید برای آخرین گام از برنامه های ترمیم دیگه مثل سگمنت دانلودر هم استفاده کنید
ضمنا کلا بهتر هست توی یک ویندوز دیگه هم تست کنید
مورد شما به نظر من شدیدا به ویندوزتون برمیگرده چون به هیچ وجه اجازه تغییر و ذخیره روی فایلتون داده نمیشه ظاهرا
PEYMANCH
January 17th, 2010, 10:12 PM
با اون ورژن قبلی مشکلم حل شد فقط حیف که قابلیت find link نداره!
PEYMANCH
January 17th, 2010, 10:15 PM
اگر ترمیم شده و هنوز موقع اکسترکت ارور میده که یک بحث دیگست که میتونه دلایل زیادی داشته باشه که الزاما به برنامه مربوط نمیشن
مثلا هماهنگ نبودن لینک ... کامل نبودن سگمنت و ...
یه چیز دیگه فکر کنم مشکل از نسخه نباشه مشکل از سگمنت باشه چون با اون ورژن سگمنتو توسط خود برنامه سگمنت کردم با این سگمنت خودمو داخلش گذاشتم حالا دوباره همون نسخه قبلیو نصب میکنمو امتحان میکنم
Admin
January 17th, 2010, 10:19 PM
یه چیز دیگه فکر کنم مشکل از نسخه نباشه مشکل از سگمنت باشه چون با اون ورژن سگمنتو توسط خود برنامه سگمنت کردم با این سگمنت خودمو داخلش گذاشتم حالا دوباره همون نسخه قبلیو نصب میکنمو امتحان میکنم
شما همیشه بهتره به طور پیش فرض از سگمنت خود اسکاینت استفاده کنید و در موارد خاص از اسکن برنامه
BEHNAM
January 18th, 2010, 03:02 AM
سلام آقا یه دو تا سوال
این برنامه واسه اون 5 روز مجانی محدوده؟ یعنی مثلا روزی 5 مگ ناقصی ترمیم میکنه یا نامحوده ؟
چون واسه من میگه محدود هستش
سوال بعدی این بود چرا هیچ لینکی رو پیدا نمیکنه بیش از بیست نوع مختلف فایل بهش دادم که توی گوگل خیلی راحت پیدا میشه
ولی برنامه هیچی پیدا نمیکنه
مشکل از کجاست
در ضمن مبلغ 4500 به حسابتون واریز کردم تصویر فیش رو براتون پی ام زدم لطف کنید فعالم کنید و راهنمایی کنید چطور کد فعالسازی رو بگیرم
موفق باشید
vahid_sh2447
January 18th, 2010, 08:20 AM
سلام
برای من این ارور رو میده اولین باره که میخوام از این برنامه به صورت فول استفاده کنم.
ساعت سیستم درسته.باید چکار کنم؟
http://up.iranblog.com/7/1263837094.jpg
PEYMANCH
January 18th, 2010, 10:29 AM
آقا چرا به اکانت سرور رپیدشیر وصل نمیشه دیشب که می نوشت اکانت تموم شده امروزم failed میشه؟
Admin
January 18th, 2010, 11:20 AM
سلام آقا یه دو تا سوال
این برنامه واسه اون 5 روز مجانی محدوده؟ یعنی مثلا روزی 5 مگ ناقصی ترمیم میکنه یا نامحوده ؟
چون واسه من میگه محدود هستش
سوال بعدی این بود چرا هیچ لینکی رو پیدا نمیکنه بیش از بیست نوع مختلف فایل بهش دادم که توی گوگل خیلی راحت پیدا میشه
ولی برنامه هیچی پیدا نمیکنه
مشکل از کجاست
در ضمن مبلغ 4500 به حسابتون واریز کردم تصویر فیش رو براتون پی ام زدم لطف کنید فعالم کنید و راهنمایی کنید چطور کد فعالسازی رو بگیرم
موفق باشید
بله اکانت مجانی محدودیت زیادی داره
برای سرچ ببنید شما چیو سرچ کردید:
VA-F.T.Ultimate.Collection.3CD.2009_Www.Warez-DVB.coM.part1.rar5129_195.122.152.27_1601_D0B5B00B DD.rar
این همه کاراکتر اضافی توی اسم فایل هست که باعث میشه جستجو نتیجه نداشته باشه. باید اونها رو پاک کنید
میتونید توی اسکاینت طوری تنظیم کنید که اطراف اسم اصلی فایل حروف {} رو بزنه تا برنامه به طور اتوماتیک اسم اصلی رو تشخیص بده
سلام
برای من این ارور رو میده اولین باره که میخوام از این برنامه به صورت فول استفاده کنم.
ساعت سیستم درسته.باید چکار کنم؟
http://up.iranblog.com/7/1263837094.jpg
تاریخ سیستمتون بهم خورده باید بهتاریخ امروز تنظیمش کنید تا برنامه کار کنه
آقا چرا به اکانت سرور رپیدشیر وصل نمیشه دیشب که می نوشت اکانت تموم شده امروزم failed میشه؟
الان درست هست. هنوز مشکل دارید؟
vahid_sh2447
January 18th, 2010, 11:45 AM
تاریخ سیستم یک سال عقب رفته بود درستش کردم
من تازه روز اولمه که میخوام از این برنامه استفاده کنم میگه مدت زمان شما به پایان رسیده و کد فعالسازی که بهم دادین قبول نمیکنه...چکارکنم؟
Admin
January 18th, 2010, 11:54 AM
تاریخ سیستم یک سال عقب رفته بود درستش کردم
من تازه روز اولمه که میخوام از این برنامه استفاده کنم میگه مدت زمان شما به پایان رسیده و کد فعالسازی که بهم دادین قبول نمیکنه...چکارکنم؟
کد موقتتون رو بدید تا کد فعال سازی جدید براتون ارسال بشه
vahid_sh2447
January 18th, 2010, 12:10 PM
کد موقت:d97e-ada5
این همون کد قبلی است که دادم تغییر نکرده...
PEYMANCH
January 18th, 2010, 02:39 PM
آقا به خدا من هرکاری میکنم ترمیم نمیشن الان 5 تا فایل avi هست ماله گروهه گلف لینکشو میزنم اما هر کاری میکنم ترمیم نمیشن فقط دارم حجم مصرفیمو به ... میدم یه کاری بکنید لیست سگمنت میاد شروع به ترمیمم میکنه تمومم میشه اما فایلها هنوز همونقدر ناقصی در همون قسمتا دارن
Admin
January 18th, 2010, 02:59 PM
آقا به خدا من هرکاری میکنم ترمیم نمیشن الان 5 تا فایل avi هست ماله گروهه گلف لینکشو میزنم اما هر کاری میکنم ترمیم نمیشن فقط دارم حجم مصرفیمو به ... میدم یه کاری بکنید لیست سگمنت میاد شروع به ترمیمم میکنه تمومم میشه اما فایلها هنوز همونقدر ناقصی در همون قسمتا دارن
آیدی یاهوتون رو برام پی ام کنید تا مشکل رو بررسی کنیم
PEYMANCH
January 22nd, 2010, 10:19 AM
سرور قطع شده؟
amirjoon2
January 22nd, 2010, 11:36 AM
سلام ديشب كه سرور قطع شده بود . همين جوري چك كردم ديدم از ميزان ترميم روز بعد كه از 12 شب شروه شده بود كم شده اينم عكسش بررسي كنيد . ممنون
http://up.iranblog.com/7/1264232279.jpg
Admin
January 22nd, 2010, 03:13 PM
سرور قطع شده؟
سرور امروز یه مقدار مشکل داره اگر تا امشب مشکل حل نشد سعی میکنیم سرور رو منتقل کنیم
سلام ديشب كه سرور قطع شده بود . همين جوري چك كردم ديدم از ميزان ترميم روز بعد كه از 12 شب شروه شده بود كم شده اينم عكسش بررسي كنيد . ممنون
http://up.iranblog.com/7/1264232279.jpg
اون عددی که اونجا میزنه مقدار ترمیمی هست که امروز انجام دادید نه مقدار ترمیمی که امروز براتون باقی مونده
amirjoon2
January 23rd, 2010, 04:39 PM
سلام من چند روزه ترميم ميكنم بيش از چند مگابايت نميشه ترميم كرد به عكس توجه كنيد 6 مگ ترميم كردم و مقدار پهناي باند باقي مانده من 1 كيلو مونده الان چند روزه اين مشكل و دارم .
http://up.iranblog.com/8/1264340280.jpg
Admin
January 23rd, 2010, 11:40 PM
پهنای باند کلی شما 150 مگ بوده که کل اون رو مصرف کردید
من موقتا براتون یک مقدار اضافه میکنم اما توجه داشته باشید که این مقدار رو باید تا آخر این 20 روز باقی مونده نگه دارید
وگرنه باید مجددا اکانتتون رو شارژ کنید
موفق باشید
amirjoon2
January 23rd, 2010, 11:46 PM
پهنای باند کلی شما 150 مگ بوده که کل اون رو مصرف کردید
من موقتا براتون یک مقدار اضافه میکنم اما توجه داشته باشید که این مقدار رو باید تا آخر این 20 روز باقی مونده نگه دارید
وگرنه باید مجددا اکانتتون رو شارژ کنید
موفق باشید
جناب ادمين مگه روزانه 30 مگابات نيست ؟
Admin
January 23rd, 2010, 11:52 PM
جناب ادمين مگه روزانه 30 مگابات نيست ؟
شما یک محدودیت کلی دارید که برای هر ماه 150 مگ هست
اما اگر یک روز هم نیاز داشتید مقدار ترمیم غیر متعارفی داشته باشید میتونید تا 25 الی 40 مگ هم در روز ترمیم کنید اما در نهایت همون 150 مگ برای کل ماه هست که توی اکانتتون هم به وضوح نوشته
الان هم 50 مگ دیگه اضافه کردم
برای ترمیم این حجم ها خیلی هم زیاد هست. دانلود که نمیخواید بکنید
amirjoon2
January 23rd, 2010, 11:56 PM
شما یک محدودیت کلی دارید که برای هر ماه 150 مگ هست
اما اگر یک روز هم نیاز داشتید مقدار ترمیم غیر متعارفی داشته باشید میتونید تا 25 الی 40 مگ هم در روز ترمیم کنید اما در نهایت همون 150 مگ برای کل ماه هست که توی اکانتتون هم به وضوح نوشته
الان هم 50 مگ دیگه اضافه کردم
برای ترمیم این حجم ها خیلی هم زیاد هست. دانلود که نمیخواید بکنید
عذر مي خوام انقد سوال مي پرسم يعني الان بنده روزانه مي تونم 30 مگ ترميم كنم .
بعد اون موقع 50 مگ قضيش چيه ميشه واضح تر عرض كنيد .
پوزش
Admin
January 24th, 2010, 04:11 AM
عذر مي خوام انقد سوال مي پرسم يعني الان بنده روزانه مي تونم 30 مگ ترميم كنم .
بعد اون موقع 50 مگ قضيش چيه ميشه واضح تر عرض كنيد .
پوزش
دیگه چه جور باید بگم تا واضح باشه
همه کاربران vip مجموعا میتونند ماهی 150 مگ ترمیم کنند
یک محدودیت روزانه هم وجود داره که فقط میتونن روزی 30 مگ ترمیم کنند
یعنی نمیتونند کل 150 مگ رو توی یک روز مصرف کنند
MULTI
January 25th, 2010, 07:32 AM
سلام و خسته نیاشید به ادمین من 1 سوال دارم
من بار اولی که از این برنامه میخوام استفاده شدم نسخه 5 روزه را دانلود کردم با این 10 فایل 99.99 ترمیم کردم و الان که امدم میبینم هیچ کدوم ترمیم نشده
بعد این صفحه ها را که میخوندم هر کسی این مشکل داشت
با توجه به طبقه بندی خودم میتونه اشکال از این ها باشه
1-از سگیمنت خود افلاین استفاده کنید
2-باز اگر دید درست نشد از نسخه 1 استفاده کنید
3-ممکن لینک مال خود فایل نباشه
چون من الان حجم تمام شده و الان میخوام عضو بشم سر در گم شدم
چون نمیتونم الان استفاده کنم
ممنون میشم ادمین جان یک توضیحی کلی در مورد این ناقصی که بعد از ترمیم رخ میده بده
چون واقعا دارم گیج میشم میدونم هر کی مثل من الان میخواد عضو بشه همین مشکل را پیدا مکنه
ممنون
Admin
January 25th, 2010, 08:02 AM
سلام و خسته نیاشید به ادمین من 1 سوال دارم
من بار اولی که از این برنامه میخوام استفاده شدم نسخه 5 روزه را دانلود کردم با این 10 فایل 99.99 ترمیم کردم و الان که امدم میبینم هیچ کدوم ترمیم نشده
بعد این صفحه ها را که میخوندم هر کسی این مشکل داشت
با توجه به طبقه بندی خودم میتونه اشکال از این ها باشه
1-از سگیمنت خود افلاین استفاده کنید
2-باز اگر دید درست نشد از نسخه 1 استفاده کنید
3-ممکن لینک مال خود فایل نباشه
چون من الان حجم تمام شده و الان میخوام عضو بشم سر در گم شدم
چون نمیتونم الان استفاده کنم
ممنون میشم ادمین جان یک توضیحی کلی در مورد این ناقصی که بعد از ترمیم رخ میده بده
چون واقعا دارم گیج میشم میدونم هر کی مثل من الان میخواد عضو بشه همین مشکل را پیدا مکنه
ممنون
براتون 10 مگ اضافه کردم
شما همه مواردی که این چند صفحه مطرح شد رو چک کنید قطعا مشکلتون حل میشه
علی الخصوص کلیک کردن روی فایل داخل لیست برای نمایش سگمنت لیست و همینطور چک کردن date modified فایل
MULTI
January 25th, 2010, 08:10 AM
الان من میزنم میگه حجم شما تمام شده
camel_60
January 26th, 2010, 02:31 PM
با سلام خدمت شما
من دو هفته هستش که این برنامه رو گرفتم اما تا حالا نتونستم هیچ فایلی رو ترمیم کنم ...
کار با برنامه بسیار آسون هستش ...
من فایل rar و seg رو ادد میکنم و لینک راپیدشر رو هم به برنامه میدم ( فایل راپید هم سالم هستش ) ... برنامه به ظاهر حجم باقی مانده فایل رو کامل میکنه و به 100% میرسونه و صدایی میاد که کامل شده ... اما این کامل کردن انگار ظاهری هستش ... وقتی با قایل های کامل دیگه میخوام استخراجش کنم همین فایلی رو که با این برنامه ترمیم کردم رو ایراد میگیره که خرابه ...
میخواستم ببینم مشکل چیه؟ با تشکر:confused:
Admin
January 26th, 2010, 07:29 PM
اگر باز هم حل نشد از نسخه قبلی برنامه استفاده کنید ببینید چی میشه
http://forum.ultrarepair.com/download/UltraRepairSetup1.0.182.exe
argan
January 27th, 2010, 09:09 AM
با سلام خدمت شما
من دو هفته هستش که این برنامه رو گرفتم اما تا حالا نتونستم هیچ فایلی رو ترمیم کنم ...
کار با برنامه بسیار آسون هستش ...
من فایل rar و seg رو ادد میکنم و لینک راپیدشر رو هم به برنامه میدم ( فایل راپید هم سالم هستش ) ... برنامه به ظاهر حجم باقی مانده فایل رو کامل میکنه و به 100% میرسونه و صدایی میاد که کامل شده ... اما این کامل کردن انگار ظاهری هستش ... وقتی با قایل های کامل دیگه میخوام استخراجش کنم همین فایلی رو که با این برنامه ترمیم کردم رو ایراد میگیره که خرابه ...
میخواستم ببینم مشکل چیه؟ با تشکر:confused:
جناب ادمین من هم همچنین مشکلی دارم هر کاری میکنم حل نمیشه
Admin
January 27th, 2010, 09:51 AM
جناب ادمین من هم همچنین مشکلی دارم هر کاری میکنم حل نمیشه
موارد پست بالا رو خوندید و عمل کردید؟
برنامه مشکل خاصی نداره
یکم قلقش بیاد دستتون تمومه!
abolfazl.a
January 29th, 2010, 10:31 AM
برنامه این اخطارو میده!
اگه من ورژن جدیدو نصب کنم بازم باید اکتیویشن کد وارد کنم؟
با تشکر
Admin
January 29th, 2010, 10:34 AM
برنامه این اخطارو میده!
اگه من ورژن جدیدو نصب کنم بازم باید اکتیویشن کد وارد کنم؟
با تشکر
نسخه جدید رو دانلود و نصب کنید
مشکلی پیش نمیاد
stabilizer
January 30th, 2010, 12:43 AM
برای اعضای وی آی پی محدودیت پهنای باند وجود داره یا نه؟
درصورتیکه محدودیت هست روزانه چقدر؟ و در کل چقدر؟
ممنون
Admin
January 30th, 2010, 01:23 AM
محدودیت در ماه 150 مگ و روزانه بین 25 الی 40 مگابایت
البته یوزرهای vip میتونن بعد از اتمام پهنای باندشون تقاضا کنن تا یک مقدار دیگه به رایگان براشون اضافه بشه
moshayekhi
January 31st, 2010, 07:32 PM
نسخه 2.2.304
بعد از گذشت دو ماه از ارائه نسخه بتا دو و تست های انجام گرفته روی برنامه، مشکلات کوچکی پیدا گردید و رفع گردیده است.
دانلود:
http://forum.ultrarepair.com/download/ultrarepairsetup2.2.304.exeتغییرات:
- رفع یک اشکال که زمانی که فایل به لیست اضافه میگردید لیست سگمنت ها گاهی نمایش داده نمیشد و منجر به عدم توانایی برنامه به ترمیم فایل مذکور می گردید. (مهم)
- رفع یک اشکال در قسمت اسکن سگمنت که باعث میشد سگمنت پیدا شده یک بایت کمتر از حد واقعی باشد و بعد از ترمیم به نظر برسد که فایل درست ترمیم نشده است. (مهم)
- رفع اشکال در لیست فایل ها هنگامی که یک فایل از لیست پاک میگردید.
- از این نسخه به بعد ارور های داخلی ایکه در برنامه روی می دهد درون لیست لاگ برنامه قابل مشاهده خواهد بود تا بتوان بهتر آنها را بررسی نمود.
- اضافه شدن مشخصات نسخه سیستم عامل کاربر در قسمت about و ارسال آن به سرور هنگام ترمیم جهت اشکال زدایی های احتمالی.
- رفع چند اشکال کوچک و تغییرات مختصر داخلی.
ضمنا به علت رفع بیشتر اشکالات و پایدار شدن برنامه، کلمه بتا از اسم برنامه حذف گردید.
8 بهمن 1388ادمین دوست عزیز لینک دانلود مشکل دارد آخرین نسخه دانلود نمی شود
Admin
February 1st, 2010, 04:53 AM
لینک که مشکلی نداره تست کردم
ali_hellboy_666
February 1st, 2010, 07:41 AM
این پیغام رو میده
HTTP 404 Not Found
لطفاً درستش کنید
Admin
February 1st, 2010, 07:53 AM
لینکی که استفاده میکنید رو اینجا بزارید تا بررسی کنم
لینک هایی که بالا هست برای من به راحتی دانلود میشن
ali_hellboy_666
February 1st, 2010, 08:29 AM
وا... تا اون لحظه ای که اون پست رو دادم، مشکل داشت، ولی حالا درست شده
با تشکر
rezaeipes
February 10th, 2010, 09:49 AM
من وقتی برنامه رو اجرا میکنم اخطار زیر رو می دهد
Error while unpacking program, code LP5. Please report to author
ویندوز هم عوض کردم نشد که نشد
Admin
February 10th, 2010, 11:37 AM
من وقتی برنامه رو اجرا میکنم اخطار زیر رو می دهد
ویندوز هم عوض کردم نشد که نشد
ویندوزتون چی هست؟
با تعویص ویندوز باید مشکل حل بشه
بهترین ویندوز xp sp3 هست
samboli
February 11th, 2010, 08:39 AM
دروود
آقا این سرورتون قطع شده چی شده اصلا ترمیم نمیکنه
میگه سیستم ترمیم الان غیر فعاله
این چیه؟؟؟؟؟؟؟
http://up.iranblog.com/37261/1265997205.bmp
bia2sms
February 11th, 2010, 08:54 AM
برای منم همین ارور رو می ده
زود درستش کن
Admin
February 11th, 2010, 11:38 AM
به زودی درست میشه
Admin
February 11th, 2010, 03:46 PM
ترمیم فعال شد
farshad
February 16th, 2010, 04:38 PM
بادرودبه شما.امروزکه میخواهم ازبرنامه استفاده کنم نمیدانم که چرادوباره activation codeمیخواهد(البته بعد ازنصب مجددبرنامه به علت خراب شدن آن )؟کلیدفعالسازی که دارم دیگرکارنمیدهد.لطفادرصورت امکان جهت رفع این اشکال اقدام بفرمایید.
اطلاعات مربوط به نرم افزاربصورت زیراست:
farshad
38E3-EB51
farshad_h2001@yahoo.com
hooshang
February 18th, 2010, 10:44 AM
سلام :
با تشکر از برنامه خوبتان که واقعا عالیه !
اما من به یک مشکلی برخورد کردم و آن این است که یا فایلی دارم که 450k ناقصی دارد و تعداد سگمنت های ترمیمی اش خیلی زیاد است بیش از 800 تا اگرچه مقدار minimum segment size to scan را هم زیاد انتخاب می کنم تا دوباره با مقدار کمتر ترمیم کنم ولی خطا می دهد تایم اوت می شود ؟؟؟؟
لطفا راهنمایی فرمایید . متشکر
Admin
February 18th, 2010, 11:13 AM
سلام :
با تشکر از برنامه خوبتان که واقعا عالیه !
اما من به یک مشکلی برخورد کردم و آن این است که یا فایلی دارم که 450k ناقصی دارد و تعداد سگمنت های ترمیمی اش خیلی زیاد است بیش از 800 تا اگرچه مقدار minimum segment size to scan را هم زیاد انتخاب می کنم تا دوباره با مقدار کمتر ترمیم کنم ولی خطا می دهد تایم اوت می شود ؟؟؟؟
لطفا راهنمایی فرمایید . متشکر
اگر تایم اوت میده segment count رو روی عدد کمتری تنظیم کنید و همینطور ممکن هست ایراد از سرور باشه
چون جدیدا رپیدشیر محدودیت های زیادی گذاشته و وقتی که رکوئست های زیادی بهش ارسال بشه تا یه مدت کوتاهی بلاک میکنه
پس بهتره با فاصله ترمیم کنید ببینید مشکل حل میشه؟
amirjoon2
February 21st, 2010, 10:35 AM
سلام اكانت من دو ماهه بود ولي بعد از يك ماه كه گذشته نمي تونم ترميم ميشه تمديد كنيد
samboli
February 21st, 2010, 02:28 PM
سلام خسته نباشید
ادمین جان این ارور پسورد رپید شیر می ده
یه نگاهی بندازین
Admin
February 21st, 2010, 03:18 PM
سلام اكانت من دو ماهه بود ولي بعد از يك ماه كه گذشته نمي تونم ترميم ميشه تمديد كنيد
درست کردم
سلام خسته نباشید
ادمین جان این ارور پسورد رپید شیر می ده
یه نگاهی بندازین
درست شد
mam733
February 22nd, 2010, 11:01 PM
با سلام
برای من این ارور رو می ده
connection is forcefully rejected
مشکل از کجاست؟؟؟؟
Admin
February 23rd, 2010, 03:44 AM
با سلام
برای من این ارور رو می ده
connection is forcefully rejected
مشکل از کجاست؟؟؟؟
مربوط به اینترنتتون میشه
rsd_1
February 25th, 2010, 11:49 AM
سلام
من همین امروز عضو شدم هیچکدوم از فایل ها رو نمیشه ترمیم کرد
چون آزمایشی کار میکنم اینطوریه؟
Admin
February 25th, 2010, 12:07 PM
سلام
من همین امروز عضو شدم هیچکدوم از فایل ها رو نمیشه ترمیم کرد
چون آزمایشی کار میکنم اینطوریه؟
برای یوزرهای رایگان یک سری محدودیت هایی وجود داره
echostar_own
February 25th, 2010, 07:53 PM
سلام
با اینکه کد فعال سازی رو گرفتم ولی اکانت فعال نیست؟
Admin
February 25th, 2010, 08:47 PM
سلام
با اینکه کد فعال سازی رو گرفتم ولی اکانت فعال نیست؟
درست کردم
hamedgorup
March 2nd, 2010, 10:47 PM
با سلام به ادمین عزیز واقعا برنامه توپیه مرسی
فقط من حدود 10مگ رو که ترمیم کردم پیغام داد دیگه نمیتونه ادامه بده و باید 1 ساعت بعد امتحان کنم
این جریانش چیه؟
با نهایت تشکر
rsd_1
March 3rd, 2010, 12:26 AM
با سلام
من ویندوز رو عوض کردم قبلا sp2 بود حالا sp3 .
الان موقع ترمیم کردن ارور میدهد:
unknown error contact us
چیکار کنم؟
Admin
March 3rd, 2010, 01:22 AM
با سلام به ادمین عزیز واقعا برنامه توپیه مرسی
فقط من حدود 10مگ رو که ترمیم کردم پیغام داد دیگه نمیتونه ادامه بده و باید 1 ساعت بعد امتحان کنم
این جریانش چیه؟
با نهایت تشکر
اگر یک مقدار کوتاه صبر کنید بعدش میتونید ترمیم کنید
با سلام
من ویندوز رو عوض کردم قبلا sp2 بود حالا sp3 .
الان موقع ترمیم کردن ارور میدهد:
unknown error contact us
چیکار کنم؟
بررسی کردم...
لینکتون رو درست وارد نکردید باید اون www رو از اول لینک رپیدتون حذف کنید تا درست بشه
لینکی که زدید این هست:
http://www.rapidshare.com/files/356881611/The.Princess.and.the.Frog.720p.Bluray.x264-CBGB.part14.rar
rsd_1
March 3rd, 2010, 03:40 AM
1 سئوال:
برای من ترمیم فایلهایی که بیش از 30 یا 40 کیلو ناقصی دارند انجام نمیشه
یعنی حدودا 40 کیلو نهایتا دانلود میکنه بعد متوقف میشه بعد هم وقت 80 ثانیه ای تموم میشه ؟
چرا اینطوریه؟
یعنی فایلی که مثلا 800 کیلو ناقصی داشته باشه نمیشه ترمیمش کرد؟؟؟
rsd_1
March 3rd, 2010, 03:53 AM
یه سئوال دیگه:
با این نرم افزار فقط از سایت رپید میشه ترمیم کرد؟
مثلا از هات فایل نمیشه؟
Admin
March 3rd, 2010, 11:17 AM
1 سئوال:
برای من ترمیم فایلهایی که بیش از 30 یا 40 کیلو ناقصی دارند انجام نمیشه
یعنی حدودا 40 کیلو نهایتا دانلود میکنه بعد متوقف میشه بعد هم وقت 80 ثانیه ای تموم میشه ؟
چرا اینطوریه؟
یعنی فایلی که مثلا 800 کیلو ناقصی داشته باشه نمیشه ترمیمش کرد؟؟؟
برنامه میتونه مقدار های متغیری از ناقصی رو ترمیم کنه و عموما مشکلی نداره. هر وقت به مشکلی برخوردید با جزییات شرح بدید تا به طور خاص بررسی بشه. ضمنا سعی کنید چند ساعت بعد هم تست کنید ببینید آیا مشکل باقی مونده یا خیر.
یه سئوال دیگه:
با این نرم افزار فقط از سایت رپید میشه ترمیم کرد؟
مثلا از هات فایل نمیشه؟
بله فعلا فقط رپید شیر و همینطور از لینک مستقیم.
prohacker
March 6th, 2010, 02:04 AM
Hi
I'm from yemen how can i be VIP member
thank you
Admin
March 6th, 2010, 01:42 PM
Hi
I'm from yemen how can i be VIP member
thank you
Hi
Can You pay with Iranian Banks System?
Or you can donate 1 rapidshare account to us and become a 3 month VIP member in our system.
prohacker
March 7th, 2010, 08:43 AM
Hi
Can You pay with Iranian Banks System?
No, I can't
but what is the price for VIP member?
Or you can donate 1 rapidshare account to us and become a 3 month VIP member in our system.
But I don't have rapidshare account :(
Here is a good deal:: give me a free account and i will published your program in all arabic
DVB sites, what you think?
Admin
March 7th, 2010, 02:16 PM
Hi
No, I can't
but what is the price for VIP member?
But I don't have rapidshare account :(
Here is a good deal:: give me a free account and i will published your program in all arabic
DVB sites, what you think?
If you can't pay, I can give you a free account.
publication in Arabic sites is not very interesting to us but i will appreciate that.
prohacker
March 8th, 2010, 04:12 PM
I send to you a message on the private
sudo
March 10th, 2010, 11:57 AM
سلام ...
موقع ترمیم کردن این ارور میاد : Rapidshare Bad Return Data. Please Try Again Later.
abolfazl.a
March 10th, 2010, 04:10 PM
سلام ...
موقع ترمیم کردن این ارور میاد : Rapidshare bad return data. Please try again later.
مال منم همین ارور میاد.
hooshang
March 10th, 2010, 06:43 PM
سلام:
Rapidshare bad return data. Please try again later.
متاسفانه من هم همین مشکل را دارم لطفا هرچه سریعتر مشکل مورد نظر را برطرف نمایید !
کلی فایل رو دستمون مونده ؟
Admin
March 10th, 2010, 07:03 PM
رپیدشیر اکانت رو بسته بود
اکانت جدید ست شد و ترمیم فعال هست.
rezano
March 19th, 2010, 07:50 PM
سلام و خسته نباشید به شما
من یک مشکل بزرگ دارم
حدود 70 درصد فایل وقتی سرچ لینک میکنه پیدا نمیشن؟میگر لینکشان تو اینترنت نیست؟
یا قرمزمیشه یا زرد؟
در کل اگر این مشکل بزرگ حل بشه عالی است
الان نمره برنامه به نظر من 17 است ولی اگر این مشکل حل بشه دقیقا 20 میشه
ممنون میشم مشکل را بگید
Admin
March 19th, 2010, 08:22 PM
سلام و خسته نباشید به شما
من یک مشکل بزرگ دارم
حدود 70 درصد فایل وقتی سرچ لینک میکنه پیدا نمیشن؟میگر لینکشان تو اینترنت نیست؟
یا قرمزمیشه یا زرد؟
در کل اگر این مشکل بزرگ حل بشه عالی است
الان نمره برنامه به نظر من 17 است ولی اگر این مشکل حل بشه دقیقا 20 میشه
ممنون میشم مشکل را بگید
این لینک هایی که میخواید جزو لینک های دانلودی گروه های آفلاین هستند یا لینک های متفرقه هستند؟
توی نسخه بعدی این امکان اضافه میشه که خودتون هم لینک هاتون رو به برنامه اضافه کنید تا راحت تر براتون پیدا کنه
اما در حال حاظر هم اگر لینکی رو نتونه پیدا کنه احتمالا خودتون هم به راحتی نمیتونین لینک اون فایل رو پیدا کنید چون برنامه توی گوگل و بینگ رو میگرده
rezano
March 19th, 2010, 10:30 PM
این لینک هایی که میخواید جزو لینک های دانلودی گروه های آفلاین هستند یا لینک های متفرقه هستند؟
توی نسخه بعدی این امکان اضافه میشه که خودتون هم لینک هاتون رو به برنامه اضافه کنید تا راحت تر براتون پیدا کنه
اما در حال حاظر هم اگر لینکی رو نتونه پیدا کنه احتمالا خودتون هم به راحتی نمیتونین لینک اون فایل رو پیدا کنید چون برنامه توی گوگل و بینگ رو میگرده
لینک متفرقه هستند هستند ولی دارای اسم هستند بعضی ها پیدامیشه و بعضی پیدا نمیشه ؟
99 لینکها راپید هستند
Admin
March 20th, 2010, 10:03 AM
لینک متفرقه هستند هستند ولی دارای اسم هستند بعضی ها پیدامیشه و بعضی پیدا نمیشه ؟
99 لینکها راپید هستند
همونطور که گفتم در نسخه بعدی میتونید لیست لینک هاتون رو به برنامه بدید
طبیعتا پیدا کردن لینک های متفرقه کار آسونی نیست. علی الخصوص که توی گوگل هم به راحتی پیدا نشن.
AFSHIN
April 8th, 2010, 10:57 AM
امروز اخرین نسخه رو دانلود کردم و نصب کردم ولی این ارور رو میده
ویندوزم 7
http://megzz.com/images/61541641638728064496.png
میشه بگید مشکل از کجاس
Admin
April 8th, 2010, 12:37 PM
سلام
ظاهرا یک مشکلی با ویندوز سون داریم
لطفا فعلا از نسخه قبلی استفاده کنید تا مشکل رفع بشه
mehdi_rainyboy
April 8th, 2010, 06:20 PM
ادمین رجستری کردم ولی موقع ترمیم ارور میده
این ارور
Incorrect username Or Password
tales21
April 13th, 2010, 12:21 AM
user expired این ارور یعنی چی؟
Admin
April 13th, 2010, 12:45 AM
یعنی مقلت استفاده از برنامه به اتمام رسیده
برای ادامه استفاده از برنامه میتونید به عضویت یکی از پلان های VIP در بیاید
http://forum.ultrarepair.com/showthread.php?t=74
hooshang
May 5th, 2010, 03:35 PM
سلام :
بعد از نصب مجدد ویندوز ایکس پی و نصب برنامه پس از یک روز حالا دیگر برنامه باز نمی شود و این خطا را می دهد
با نصب مجدد هم همین خطا را می دهد
متشکر
Admin
May 5th, 2010, 06:17 PM
احتمالا قطعه ای به سیستموتون اضافه نشده؟
اگر شده اون رو جدا کنید ببینید درست میشه؟
برنامه آنرجیستر کنید ببینید میتوند ؟
اگر نشد احتمالا باید یک ویندوز جدید نصب کنید
milimolo
May 5th, 2010, 07:00 PM
rapidshare bad return data?
مشکل چیه؟
Bardia
May 5th, 2010, 07:23 PM
آقا برای من هم همین مشکل
rapidshare bad return data
رو پیدا کرده مشکل چیه من امروز حتی یک فایلم هم ترمیم نشد
blackgod
May 5th, 2010, 07:45 PM
برای من هم
rapidshare bad return data
رو میده چکار کنم؟
Bardia
May 5th, 2010, 08:38 PM
مدیران محترم مثل اینکه تقریبا این مشکل همگانیه ممنون میشم مشکل رو برطرف کنید
milimolo
May 5th, 2010, 09:42 PM
repair system disabled
الان این شده
Admin
May 5th, 2010, 10:15 PM
خب یک مشکلی بود که بلافاصله بررسی و رفع شد
الان سیستم فعال هست
mehranm2
May 8th, 2010, 01:56 PM
سلام من دیشب برنامه رو برای امتحان گرفتم ولی انگار محلتش تموم شده همش موقع استارت ارور میده
Admin
May 8th, 2010, 02:47 PM
سلام من دیشب برنامه رو برای امتحان گرفتم ولی انگار محلتش تموم شده همش موقع استارت ارور میده
براتون سه روز اضافه کردم
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.